Bed & Breakfast

tirsdag den 19. november 2013

En julekage i drivhuset.
Her er en af de kager jeg lavede i beton, da vi støbte i slutningen af oktober. En gammel buddingform, er brugt som form til denne kage. Jeg har lagt den på et lag mos, ovenpå et gammelt sølvfad fra genbrugsbutikken. Lidt grønt i potter omkring og et enkelt lys. I baggrunden et af mine eventyrjuletræer i en stor kurv.
De 2 små grantræer er hevet op i skoven, hvor de havde sået sig selv. Jeg har plantet dem i potter og dækket jorden med grå mos.

8 kommentarer:

 1. Flot ser det ud med mos og pletter i luften.
  Knus

  SvarSlet
 2. Skønt at kunne sidde i sit drivhus på en regnvejrsdag og nyde stemningen håber du har lidt tid tilovers til det også
  God dag

  SvarSlet
 3. Hvor fint - må og skal prøve at lege med beton :o)

  Og tillykke med den smukke artikel i Isabella's. Hvor ser det bare flot ud, og det er så fortjent, for de kulisser og smukke opstillinger skal da helt klart ud og deles med os, der ikke lige kan komme forbi og nyde det IRL. :o)

  Har snart fyldt hele drivhuset med alverdens naturmaterialer, og skal snart i gang med at efterligne lidt af din smukke have. Glæder mig - tusind tak for inspiration i overflod <3

  Knus til dig.

  SvarSlet
 4. Glæder mig vildt til at se din smukke have. Har planer om en tur nordpå på søndag med en kollega eller to. Vi ses :-).

  SvarSlet
 5. øh....min kommentar forsvandt ud i det blå :0( Så jeg prøver lige igen
  :0)

  Hold da magle hvor der julehygges i haven din......det ser super hyggeligt og flot ud med alle dine små fine stilleben...du har virkelig sans for detaljen i opstillingerne. Super fin artikel....kan godt forstå de fandt inspiration til deres jule indslag hos dig....haven oser jo langt væk af skøn inspiration :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Vakkert som alltid
  nyt dagen
  søte Anette
  klem Eli:)

  SvarSlet
 7. Et hyggeligt stilleben som du har en del af i din julehave:o) Tillykke med artiklen i Isabellas.

  SvarSlet
 8. Godaften Anette.Endnu en af dine fine opstillinger..........må altså se at komme igang med at støbe til næste år.For din betonkage er bare rigtig flot.
  God aften knus Jette

  SvarSlet