Overnatning / Glamping

lørdag den 9. november 2013

Dekoration i gruekedlen med beton paddehatte.Stor, nem og enkel dekoration i den gamle gruekedel på gårdspladsen. Mos i bunden, 3 beton paddehatte og et par håndfulde kogler, mere er der ikke brugt til denne dekoration.
Gæssene går roligt og velfornøjede i baggrunden og guffer græs, de ved godt at de aldrig vil ende i ovnen.
Opskrift på betonpaddehattene HER

8 kommentarer:

 1. Som altid fuld af gode ideer og den gruekedel er fantastisk - og hvor ser det bare skønt ud med alle dine smukke opstillinger Anette.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg ser at Anne på Moseplassen etterlyser dekorasjoner i naturmaterialer, jeg har lite å vise fram selv, men hadde lyst å foreslå for deg å melde på denne supre og gå flotte ideen...

  SvarSlet
 3. Hej Anette, endnu en gang må jeg sige, jeg er lykkelig over at være 'faldet' over din blog. Den ene skønne ting efter den anden, dejlige billeder. Selv bor jeg på en vindblæst bakke lige ud til en mark, så jeg kan ikke have den slags skønne tableauer stående, men det afholder mig ikke fra at nyde din have og dine ideer.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lis. Selv om du bor vindblæst, kan du nu godt have fine opstillinger og dekorationer udendørs, det gælder bare om at tænke lidt anderledes. Petonpaddehattene flyver ingen steder, uanset hvor meget det blæser, mossen kan fastgøres med kæmpehårnåle af ståltråd. Diverse grene binder jeg ofte fast med en vinseltråd, og så tænker jeg i store tunge ting, der har en facon der ikke vælter ved blæst. Det blæser nemligt også rigtig meget her, skurvognen ligger ud til åben mark mod vest, så det giver meget blæst ind i haven. Lanterne og fuglekasser til dekoration, kan jeg godt finde på at give en skrue ned gennem det bord de står på, nogle vil måske synes det er synd, men glæden over at se på et dejligt stilleben er langt større.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
  2. Tak Anette, det var gode råd, nu ved jeg faktisk hvor mit 'efterårs/julebord' skal stå.
   Hilsen,
   Lis, Ølsted

   Slet
 4. Det er SÅ inspirerende at følge med på din blog - tak for det.

  SvarSlet
 5. Jeg har før sagt at jeg er vild med jeres gæs. Men jeg er altså også ret betaget af dine betonpaddehatte :-)

  SvarSlet
 6. Godaften Anette.Dine paddehatte ser bare fantastiske i den gamle gruekedel.
  Men dine smukke gæs er nu heller ikke så tossede.
  Knus Jette

  SvarSlet