Overnatning / Glamping

mandag den 28. januar 2013

Stemningsbilleder fra den hvide haveTænkte at jeg lige ville vise lidt stemningsbilleder efter at i så hvordan den hvide have blev til i går. Den hvide have er jeg som nævnt i går blevet meget glad for. Der er en helt speciel stemning, både dag og nat. Helt fantastisk er det at sidde derude når det er mørkt og se hvordan de hvide blomster nærmest lyser. Duften er også lidt kraftigere når det er mørkt. Roen og lyden af det rislende vand er en del af oplevelsen. Jeg elsker lige at sidde der på bænken og slappe af inden jeg skal i seng. 

13 kommentarer:

 1. Der ser sandelig dejligt ud! Jeg kan lige forestille mig den stille aftenstemning der må være på milde aftener. Hav en god mandag, Anette :-)

  SvarSlet
 2. Smukt ser det ud i din hvide have.

  SvarSlet
 3. Smukt... Kan godt lide piftet med det røde interiør :o)

  SvarSlet
 4. hej Anette.Kan da godt forstå at du nyder en stille stund på din bænk om aftenen.
  For der er da så smukt i din hvide have.Kan se at du også har en dejlig græs til at give lidt lethed til bedet.God dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Kære Anette,
  Du må være en kvinde med sans for detaljen. Meget smukt - og så på kun én sæson. Det er nu alligevel godt klaret. Jeres hvide floks og den røde havemælde (tror jeg det er?) gør det virkelig godt. Du må også vise os hvordan du sår dine lathyrus.
  Lune hilsener,
  Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg såede mine hvide lathyrus direkte i jorden rundt om lysthuset. Lavede en 4-5 cm dyb rille og såede de iblødsatte ærteblomstfrø med et par cm imellem, dækker rillen igen og trykker let med bagsiden af riven hen oveni rækken. Nemmere kan det ikke være :-)

   Slet
  2. Så kan vi andre godt pakke sammen med vores varmeborde, priklepinde og såmuld. Alletiders!

   Slet
 6. Hvor ser de godt ud, jeg synes at blandingen af brosten og "cementsten" på billedet, hvor man kan se den gamle vandpumpe, er særdeles vellykket - og de gamle døre der står op af muren - og de 1000 andre detaljer..... jeg må vist lidt på opdagelse på din blog :)

  SvarSlet
 7. Rigtig dejligt, der er en speciel stemning over hvide blomster og som du skriver er de helt fantastiske når der er mørkt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 8. Den ser også dejligt ud, og er et flot stykke arbejde. Især er jeg vild med de slidte brosten og din pavillon.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det skønt ud. Elsker din små stilleben rundt om i haven :o)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det dejligt ud og det må være skønt at sidde midt i det hele og nyde stemningen.

  SvarSlet