Overnatning / Glamping

fredag den 18. januar 2013

Mere snestemningKan ikke lade være med at vise jer lidt flere stemningsbilleder fra min sneklædte have. Selv om jeg ikke er så glad for sne og kulde, synes jeg det er noget så eventyrligt smukt. Var i går en tur i Lemvig, det var bare så flot en tur, med alt pakked ind i sne og rimfrost. Selv de grimme halvdøde læhegn ser jo helt fortryllende ud i vinterdragt. 8 kommentarer:

 1. Ja det hele bliver meget smukkere med sne på. Hos os ligger sneen ikke på træerne mere desværre, for det er ekstra kønt.
  Jeg har boet i Lemvig for maaaange år siden, det er en skøn by.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja, sneen giver vores banale hverdagsomgivelser et ekstra skær.

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, selvom jeg nu også hellere vil have noget der er lidt mere varmt ;-)

  SvarSlet
 4. Smukt! Helt bestemt. Jeg længes bare stadig efter forår ...

  SvarSlet
 5. Ja det er da nogle smukke stemningsbilleder du der har taget, hvor ser der flot ud hos dig.
  God weekend
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Ja utroligt som sne pynter på selv de kedeligste hverdagting. Især er det smukt på vinterbare grene og visne stauder.

  SvarSlet
 7. Dejlig snestemning fra din have :o)
  Nogle kan bare det der med at 'arrangere' ting, og nogle kan bare ikke... jeg hører desværre til de sidste. Men der er i hvert fald masser af inspiration og gode idéer at hente her hos dig :o)
  Hvor finder du alle de skønne ting du har?

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er glad for at du bliver inspireret her på min blog. Jeg har samlet på gammelt skrammel hele mit liv :-) Noget har jeg arvet, noget er fra loppemarked eller genbrug, Den blå avis, samlet op i containere ( mine unger har været ved at dø af flovhed, men nu er de ikke bedre selv)
   Der er også mange af mine ting der er købt nye, men som ser gamle ud, og det er fra brugskunstforretninger, Netto og Rema 1000 har også fra tid til anden fine ting. Jeg er ikke bange for at bruge mine ting udendørs, det er sjældent der er noget der går i stykker. Det giver en rigtig godt stemning at bruge tingene udendørs. Knus

   Slet