Bed & Breakfast

fredag den 4. januar 2013

EnglebarnetDenne figur er min absolutte yndlings i haven, ikke fordi jeg har så mange , men denne var også min første. Min nabo ringede en dag hun var ude at købe ind og fortalte at hun stod ved nogle søde englebørnfigurer i kvickly ekstra. De var sat rigtig meget ned og hun syntes de var søde og om hun skulle købe en med til mig?
Ja det måtte hun da godt, hun kom med den, den blev sat på et havebord og den så da sød ud, selvom den var helt ny og uden patina. Men med tiden har den fået den fineste patina og er blevet meget smuk med årene. Den står ude året rundt og er altid en del af en opstilling. Lige nu står den stadig  sammen med de ting og planter som var en del af julehaven, blot er der kommet lidt blomsterhoveder i vandet i fuglebadet. Fuglebadet har jeg selv støbt i beton på et hostablad.
Det gode ved min forskellige opstillinger fra julehaven er at de også er fine resten af vinteren,  med meget små ændringer i løbet af  de næste måneder. Så min julehave varer næsten til påske :-)

9 kommentarer:

 1. Den er bare så smuk.
  Har godt lagt mærke til den på dine billeder og synes hun er yndefuld..
  Måtte gerne bo hos mig også :o)

  Dejligt at man kan "gen"bruge sine opstillinger så de varer lidt længere..

  God weekend.

  Tine Vogt
  www.haveglaeder.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Ja den er da sød, nu med masser af patina.

  SvarSlet
 3. Hej Anette, Englebarnet der puster kys ud i sine omgivelser er bare så smuk og sød. Jeg havde den også indtil vinteren 2011, hvor den frostsprængtes... Ak ja. Jeg viser billedet af den i nederste del af billedserien ude i højre side. Jeg savner den engel, så det er godt jeg kan se den her hos dig!
  Pas godt på englen og dig selv :)

  SvarSlet
 4. Virkelig en sød engel, og så med patina:-)

  SvarSlet
 5. Jeg har slet ingen figurer i haven, men jeg tror at jeg måske skal begynde at få nogle. Det er i hvert fald inspirerende at se at mange af jer andre har figurer. God weekend :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har en del figur i haven, og ja jo mere patina de har jo bedre er de. Desværre går der mange år, før de er rigtig flotte. Jeg har selv en stor søjle, som jeg nok bliver tilfreds med om 2 år....

  Hilsen
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Den er da dejlig din engel.Elsker engle....har lige pakket alle mine juleengle ned,men har da et par stykker tilbage i stuen til at holde mig med selskab.Har også forskellige figurer i haven,men vil gerne have flere.God aften Jette

  SvarSlet
 8. Ja den er netop fin fordi den har den patina, som får figuren til at smelte sammen med sin omgivelser!
  Den er så sød.

  SvarSlet
 9. Åh hvor er den fin..
  Tror i øvrigt at det er i år, jeg skal prøve kræfter med betonstøbning, synes jeg ser så mange fine ting..
  God weekend

  SvarSlet