Overnatning / Glamping

søndag den 13. januar 2013

Skurvognen maletSå blev det i går skurvognen blev malet, og farven blev sort, ligesom de andre små huse og skure der er i haven. 10 l. maling gik der til. Malingen er endnu våd på billederne. Der sidder stadig malertape rundt om vinduerne, og der er vist lige nogle stænk der skal fjernes. Mangler at male døren og udhænget, det skal være hvidt. Det næste er tagpap der skal brændes på taget. Der skal også fuges rundt om vinduerne og monteres nogle dryp kanter under.
Overvejer stadig gulvbelægning, fyrretræsgulv der er lud og sæbebehandlet eller sort og hvid ternet vinyl........hmm hvad synes i ?  eller andre gode forslag? Væggene skal males hvide.

20 kommentarer:

 1. Hvor er den flot!.Er overrasket over hvor stærkt det er gået med den. :-)
  Personligt er jeg jo mest til træ gulv, men jeg glæder mig til at se dit resultat. :-)

  God søndag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Jeg siger som Birgitte at jeg ville vælge trægulvet. God søndag :-)

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er den blevet flot. Skurvogn er da et helt forkert ord til sådan et fantastisk hus. Ingen tvivl om at trægulvet vil være flot, men måske ikke så praktisk.
  Glæder mig til at se den ude på den kommende plads i haven.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Sort klæder altså udendørs træværk og så med de hvide vinduer ser det forrygende godt ud.
  Ang. gulv tror jeg, at jeg ville foretrække vinyl af praktiske grunde. Jeg går ud fra, at skurvognen skal stå i haven, hvor I vil komme til at gå ind fra haven med vådt fodtøj, hvor der sagtens kan være lidt skidt med. Vinyl er lettere lige at trække en klud over.
  Spændende hvad du vælger og iøvrigt se indretningen :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet flot, jeg holder med de to sidste, det er mest praktisk med vinylgulv, men det andet ville helt sikkert være flot.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hold nu op en spændende blog du har. Jeg har været rundt og kigge på lidt af hvert, og jeg er sikker på at jeg kan finde masser af inspiration her, så jeg har meldt mig som fast læser :o)
  Projekt skurvogn ville ta pusten fra mig, men jeg kan forstå at du og din mand har prøvet sådan noget før, så det klarer I jo nok :o) Det ser i hvert fald supergodt ud, og jeg er nok lidt misundelig ;o)
  Med hensyn til gulvet... trægulv ville se rigtig godt ud, og passe til loftet, men nok ret upraktisk. Vinylgulvet er til gengæld meget praktisk, og jo stadig i sort/hvid som selve skurvognen såååååå.... ja den er svær :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot! Den vil passe så godt i din have, jeg kan da også lige se den som et indslag i julehaven!
  Jeg er sikker på du finder et passende gulv.
  Du kan da leje dit hus ud i sommer Annette, du kommer da til at bo ude i dine små huse og skurvognen. Bare lige en lille ide :o)
  Søndagshilsen
  Susanne

  SvarSlet
 8. Den bliver godt nok flot og ideen med b and b kunne jo sagtens lade sig realisere i sådan en vogn.
  Jeg ville vælge trægulv, men kan sagtens følge at det er mest praktisk med vinyl, heldigvis er det dig der står med valget:-) Venter spændt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 9. Hvor ser det godt ud. Med hensyn til gulvet tror jeg at jeg ville vælge skakternet vinyl, som du selv foreslår i stedet for trægulv. Vinylgulvet vil være langt lettere at holde rent!

  SvarSlet
 10. Det er blevet rigtig flot.
  Du skal nok blive enig med dig selv om, hvilket gulv der vil passe DIG bedst.
  Ha´ en god søndag.

  SvarSlet
 11. Har nærmest fået forbud mod at læse på din blog (gemalen synes jeg får lidt rigeligt med nye idéer).

  Så flot.

  SvarSlet
 12. Linoleum er jo et naturprodukt og meget brugt i gamle kolonihaver, måske en ide´. Det fås også som fliser/stykker, der klikkes sammen. Vi er glade for vores i køkkenet. Marmoleum (forbo), tror jeg det hedder.

  Begge dine forslag vil være fine.

  SvarSlet
 13. Hvor ser den bare fin ud din skurvogn. Nu kommer det det mest spændende med at få den placeret i haven og få den indrettet. Gulvbeklædningen afhænger af, hvad du eller skal have i din vogn. Fyrretræsgulvet giver det mest rolige indtryk efter min mening.
  Fortsat god søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 14. Hej Anette.Hvor den blevet flot efter den er blevet malet sort.Og så med de hvide vinduer...det bliver ikke bedre.
  Jeg tror også at jeg ville vælge skakternet vinyl til gulv...det vil blive rigtigt flot.Rigtig god søndag til dig Jette

  SvarSlet
 15. Hvor er den flot.Sådan en kunne jeg også bruge,men det kommer til at knibe med plads til den.
  Jeg tror begge de typer gulvbelægning vil være flot,men det skakternede vinyl er no nemmest at holde.
  God søndag
  Hilsen
  Lise

  SvarSlet
 16. Sikke et fint hus - men fornemmelsen af træ under fødderne opvejer i min univers det lidt upraktiske ift vinyl...som også lukker rummet mere og ikke dufter skønt...

  Kh og dejlig aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 17. Hej alle.
  Tak for alle jeres rosende ord. Ja det er virkelig det sværeste ved hele projektet, at vælge gulbelægning. Og som i selv siger er der for og imod ved begge typer. FOR trægulvet, fordi det er så flot og passer til stilen. FOR det ternede vinyl fordi det er så nemt at trække en klud henover. Skurvognen skal stå i haven og på dage med fugtigt vejr og græsafklip og jord eller sne på fodtøjet vil trægulvet ikke være så godt et valg. Men jeg elsker trægulve. Jeg har trægulve i det meste af huset, det eneste sted det ser lidt slidt/brugt ud er i køkkenet, men vi går der jo ikke engang i fugtigt fodtøj. Hmmmm.... Det er virkeligt svært, i mit grovkøkken har jeg ternet gulv, men det er lavet at fliser, det er jeg superglad for, det er nemt at holde. Det vil måske også bare være en del af charmen med et plettet/ slidt trægulv i skurvognen :-)
  Jeg plejer ellers hurtigt at kunne tage en beslutning :-)
  Nåe vi får se........ Kunne jo starte med træ og se hvordan det går ;-) Bliver det en katastrofe må jeg male trægulvet eller ønske mig vinyl :-)

  SvarSlet
 18. Den er rigtig flot:)
  Nu har jeg ikke fulgt så godt med at jeg ved hvad du skal bruge den til - er det ren "sommerhusagtig" hygge eller er det som værksted? Kommer der maskiner ind som smider olie på gulvet o.l.?
  Gulvet i det sommerhus jeg havde for en del år siden var fyrretræsplanker som vi ludbehandlede og lakerede og det var rimelig robust vi kunne gå ud og ind med fodtøj på også om vinteren, men vi havde det ikke på konstant.

  SvarSlet
 19. Hej Lisbeth.
  Skurvognen skal bruges som et lille hyggehus i haven :-) Hvor vi kan spise, drikke kaffe og tage en lur. Der er ofte gæster i haven, da jeg har åben have om sommeren og til jul.

  SvarSlet
 20. Hej Anette, hold da op hvor ser det godt ud!! :D Virkelig flot resultat!! :-) hehe.. nu har jeg jo fulgt din blog i noget tid, og måtte simpelthen lægge en lille kommentar, for det er godt nok blevet flot :-) Ang. gulv ville jeg nok selv vælge vinyl, det tror jeg ville komplementere de hvide vægge.. :-) Husk at lægge billeder op når det er helt færdigt (hvis du ikke allerede har gjort det?? ;-)).. knus Anne

  SvarSlet