Overnatning / Glamping

fredag den 25. januar 2013

Skovbund


Har en gruppe med birketræer, i den nederste del af haven. Under birketræerne er der efterhånden ved at være den fineste skovbund. Det starter med forårsløgene, krokus, skilla og pinseliljer er dem der er flest af. Dobbelte annemoner, hosta og bregner er der også mange af. Men allerflest er de selvsåede fingerbøl i de dejligste pastelfarver, når de står der mellem birkestammerne, bliver det ikke smukkere :-)
Der er også andre stauder i skovbundsbedet men i mindre antal, feks. trifolium og lupiner. Det er et bed jeg er meget glad for og hvor jeg bruger en del af min tid. Der håndluges som i det meste af haven. Der er ofte nogen der siger, at det er da et nemt bed der passer sig selv :-) men nej, det er faktisk et af dem jeg bruger flest timer på :-) men det kender i sikkert godt.

12 kommentarer:

 1. Hej Anette.ÅH! hvilken skønt stykke skov du har.Kan godt forstå at du bruger noget tid under de smukke træer.
  Det må da se helt fortryllende ud når det hele springer ud om foråret.
  Kun lidt misundelig......på den gode måde.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Takker for din søde kommentar hos sommerpaletten nu har jeg også fået lagt mig her hos dig som fast læser den vil jeg glæde mig til at følge har jo også blogen stjernesysler :-)Knus og god weekend herfra Else Fogt

  SvarSlet
 3. nejjjjjj hvor det bare fint så skøn en have og alle de små søde huse der er omkring :O) Har virkelig nydt at kigge på din fine blog :O) Rigtig god weekend. klem Betina

  SvarSlet
 4. Sådan en skovbund kan man slet ikke løsrive sig fra især om foråret, jeg har også en fin skovbund, jeg bruger rigtig meget tid der.
  Jeg kan godt forstå, at du er glad for den.

  SvarSlet
 5. En smuk skovbund du kan præsentere. Tænk at have sin egen skov med så høje træer, det er altså misundelsesværdigt! Den kan jeg godt forstå du er stolt og glad for!
  Smuk er den jo. Det er jo i reglen det der ser lettest ud, der er sværest at holde, ikke?

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er det smukt! Sådan en skovafdeling har jeg altid ønsket mig :-)

  SvarSlet
 7. Sådan en skovbund er bare dejlig,jeg forsøger mig også lidt med det.Har efterhånden fået en del forskellige anemoner.Jeg kan huske min mor altid "tog" lidt med fra skoven, når vi var på skovtur.Så blev det plantet nederst i haven, som vi kaldte det "vilde" bed. Idag forstår jeg det så godt.God weekend.mvh Hanne.

  SvarSlet
 8. Det er da også virkelig en skøn komposition du har skabt der. Nydelse :)

  SvarSlet
 9. Hej.
  Jeg har kigget på din blog nogle gange den sidste uges tid. Og sikken en smuk have du / I har.

  Jeg glæder mig til sommer, for så vil jeg pakke manden og kører en tur op til jeres smukke have.

  God weekend

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare et dejligt forårsbillede. Jeg er vildt imponeret, håndluger du virkeligt hele det store område alene..så skal jeg ikke klage over mine 299 kvm.

  SvarSlet
 11. Ja Linda jeg håndluger, hvis min mand luger noget er det med hakkejern og KUN imellem nye træer og græskar. Den klare regel har vi haft i mange år, faktisk lige siden han lugede et stort stykke med blandede sommerblomster op :-)
  Til gengæld må jeg ikke bruge motorsaven :-) hækklipperen har jeg heller aldrig betjent. Det er fint når man kan blive enig om hvad man er bedst til :-)

  SvarSlet
 12. Sikke en dejlig skovbund. Vi har sidste forår lagt et stykke mark til haven og der har vi anlagt en lille birkelund, jeg håber den kommer til at ligne din:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet