Overnatning / Glamping

tirsdag den 29. januar 2013

Her skal skurvognen stå


Læhegnet inden der blev fældet træer.


Efter træfældning


Alle træer og buske kom igennem flismaskinen


Udsigten fra skurvognen og den nye terrasse


Så er der blevet ryddet et stykke af læhegnet, der hvor skurvognen skal stå. Det er helt ud mod vest. Der bliver lidt terrasse ved døren og ud mod vest. Der er ingen steder i vores have hvor vi kan nyde aftensol og solnedgang. Men det bliver der nu, og med en dejlig udsigt ud over vores marker. På den anden side af skurvognen er der kig til haven, gennem træstammer. 
Nu er træer og buske væk, så skal rødderne graves op, og der skal planeres,  og graves ud til terrasse.
Når vi fælder eller tynder ud i have og læhegn kommer alle grene og stammer i flismaskinen, så er der fint ryddet op og flisen gør gavn som brændsel og jordække. 
Det er lige noget der passer til mig og min glæde over at genbruge :-)  Og det er da langt lettere end at skulle stable det på traileren og køre det på genbrugspladsen flere gange.

10 kommentarer:

 1. Det bliver da dejligt med en solnedgangsplet! Spændt på at se skurvognen på sin plads :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende at følge dette nye skurvognsprojekt. Glæder mig til at se flere billeder. Et sted at nyde solnedgangen det er en stor glæde.
  Hav en dejlig dag
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
 3. ......jeg kan lige se det for Anette - og så lige en lille bålplads så solnedgangen kan afløses af knitrende ild i sommernatten......det bliver et fantastisk hjørne er jeg sikker på ;0)

  SvarSlet
 4. sikke en dejlig udsigt i får ud over markerne i alle årstider. Jeg bor i et parcelhuskvarter - og SAVNER barndommens udsigt til marker (især marker med snefygning - mærkeligt nok)

  SvarSlet
 5. Lækkert at få et sted hvor I kan nyde solnedgangen, det bliver dejligt for jer. Det savner vi her, vi bor i et hul :)
  Til gengæld har jeg solopgangene om vinteren, hvis den ellers vil skinne.

  SvarSlet
 6. Nej et herligt sted at kunne nyde solnedgangen! Det vil jeg glæde mig til at se billeder af. Vi har jo mest solopgange her østpå, hvor vi bor. Skal vi se solnedgang må vi tage nordpå eller vestpå. Så det bliver kun, når vi er på tur rundt på Sjælland.
  Men det er også et arbejde at få færdiggjort. Men du og familien har tydeligvis mod på det, og det er sjovt at være med på sidelinien.

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Det bliver da helt fantastisk når i får skurvognen på plads.Og sikke en udsigt.Det kan jeg godt savne her i et almindeligt parselhuskvarter.Spændt på at se den på plads,og indrettet.
  Rigtig god aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 8. Hvor er det dejligt for jer at have så stor en legeplads hvor i kan udfolde jer ;o). Det bliver spændende at se det færdige resultatet ;o)

  SvarSlet
 9. hej Anette det bliver da skønt det er dejligt med med sidde pladser rundt omkring men en skurvogn hvor man kan være i året rundt det bliver da super god dag Pia

  SvarSlet
 10. Åh, hvor har du altså bare mange dejlige hyggekroge i dit hus og i din have. Og skurvognen ser også ud til at blive dejlig. Sikke en placering. Dejligt med solnedgangsterasse.

  SvarSlet