Overnatning / Glamping

onsdag den 21. maj 2014

Vidunderlige liljekonvaller.

I vores lille skov ude i marken, er der det mest vidunderlige tæppe af liljekonvaller. Jeg føler mig helt i en anden verden, når jeg går rundt derinde og nyder den fantastiske duft og synet.

En kæmpe buket fik jeg plukket, som hjemme blev bundet i 6 mindre buketter, der kan dufte i stuerne og i havehusene. Selv om jeg plukker flittigt, kan det slet ikke ses. Det er en herlig luksus.13 kommentarer:

 1. Ja, det er luksus af den allerbedste slags! Jeg plukker liljekonvaller i vores lokale skov hvor der også er mange, mange :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Fantastisk tæppe du har. Meget smukt- forstår godt du nyder det!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Elsker liljekonvaller, men har dem desværre ikke i haven. Syntes dit tæppe er super flot, og fantastisk er det når man kan plukke løs, uden at det kan ses.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Hvor må det være skønt med sådan en lille skov. De dufter så fantastisk dejligt.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 5. Mums... jeg kan fornemme duften :-D

  Min helt klare favorit blomst.

  - Pia

  SvarSlet
 6. Jeg har også mængder, de breder sig uhæmmet.

  SvarSlet
 7. Mine er endelig begyndt at bredde sig - det har taget mange år - men de er bare superskønne!

  SvarSlet
 8. De er skønne de liljekonvaller - ja de breder sig - og det gør duften også! De er jo til at grave op, skulle man få for mange.
  Duften af liljekonval bringer mig tilbage da mine to piger blev født. Begge gange fik jeg buketter af liljekonval på klinikken. Så dem skal jeg have i haven. Jeg har også en sommerparfume - Diorissimo - der dufter af liljekonval.....

  SvarSlet
 9. Skønne konvaller, og hvor er det skønt at du bare kan plukke løs uden det ses,! For en stund siden dukkede de op i mit område med vildnis, hvor blev jeg glad:-)
  Ha en dejlig dag
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 10. Åhh, de skønne liljekonvaller. De dufter så godt og er også så smukke!

  SvarSlet
 11. Liljekonvaljerna är så himla söta! Jag låter bli att ta in dem i huset eftersom jag får huvudvärk då, eller de kan få stå i något annat rum än sovrummet i alla fall.

  /Jenny

  SvarSlet
 12. Det er luksus med så mange dejlige blomster :-)

  SvarSlet