Bed & Breakfast

torsdag den 15. maj 2014

Besøg spændende haver i weekenden.

Bruuns have ved Skive er for første gang åben på søndag d. 18 maj. En spændende og eventyrlig have, med alt hvad havehjertet begærer. Haven ligger midt i den smukkeste natur, som forlænger haven, så langt øjet rækker. Inde i haven er det ene fantastiske rum efter det andet. Skønne opstillinger og stilleben, orangeri, dejlige terrasser, og spændende butik. De hvide højstjærter giver et ekstra romantisk islæt i den skønne have. Der er kaffe på kanden, og tid til havesnak. Du kan se mere om åben have i Bruuns have HER
Bruuns have har også en blog, den kan ses HEREndnu en spændende have, som har åbent i både denne weekend, samt næste, er Tante Grøns have. Du kan læse mere om tantens have og åbningstider HER 
Tante Grøn har lavet en skøn havebog, som varmt kan anbefales. 

Her kan du se, eller gense en vidunderlig udsendelse fra Tante Grøns have.
Min egen have er selvfølgelig også åben :-)


1. maj til 30. sep. 2014
Lørdag og søndag kl. 13-17,  
Samt efter aftale. Tlf. 40 25 96 25
Entre 50 kr. børn under 12 år gratis. (kun kontant betaling)
Fru Pedersens have, Skalstrupvej 36, 7570 Vemb

Fru Pedersens have er en 2 tdr. land stor landbohave i engelsk stil. Haven emmer af romantiske stemninger, spændende skure, lysthuse og skurvogne.
Overalt ses hyggelige stilleben/opstillinger med antikke havemøbler og genbrug. En have hvor livet leves i, med alt hvad havehjertet begærer af vand, højbede, frodighed, overdækkede terrasser og legeplads.
Haven er til stor inspiration for de besøgende.

9 kommentarer:

 1. Skønt hvis man kunne "snuppe" dem alle sammen på stribe.... men det bliver desværre ikke i denne omgang. Ha' nogen rigtig dejlige dage.

  SvarSlet
 2. - og vejret tegner fint, så det kan kun blive forrygende for dem der kommer på havebesøg:o)
  Jeg bor desværre alt for langt væk, så jeg blive hjemme i min egen have.

  SvarSlet
 3. Tre perler på snor....

  Jeg tror at jeg planlægger din og Bruuns Have til den 29. juni...

  SvarSlet
 4. Dejligt med alle de åbne haver, her hos mig er der også åben, men jeg er ikke så sikker på besøgende, som I er.

  SvarSlet
 5. Det er jo meget fristende alt sammen! Det er så dejligt at I er så mange der inviterer os andre inden for i jeres skønne haver!

  SvarSlet
 6. Måske jeg en dag skulle komme og besøge dig og din have? Det kunne være hyggeligt at hilse på dig og opleve din skønne have. Det ville jeg gerne.

  SvarSlet
 7. Vil lige ønske jer alle nogle fantastiske åben-have-dage!
  Med hilsen fra Anette

  SvarSlet
 8. Kære Anette, tusind tak for dine søde ord og indlæg. Vi glæder os til søndag og til at vise vores have frem :-). Det ser ud til at det bliver fint vejr til alle dem der har åben have og de besøgende, det kan kun blive godt :-). Rigtig god have weekend til alle :-), kh Margit

  SvarSlet
 9. Kære Anette.

  Også fra Mors skal der lyde en varm og kæmpestor tak fordi du bringer et lille "spot" om vores åben have arrangementer. Det er SÅ sødt af dig. Og mange tak for de pæne ord om min bog. Jeg er så glad for, at den er faldet i Fru P`s smag:o)

  Pøj pøj med alle havegæsterne:o)

  Knus fra en "Åben Have kollega"

  SvarSlet