Overnatning / Glamping

mandag den 12. maj 2014

Prinsessebesøg og georgine mylder.

Forleden kom prinsessen forbi på sin nye løbecykel. Hun var klædt på til besøg i bedstemors have. Hun havde nemlig sine havearbejdsbukser på, ligesom sin mors og bedstemors. Det lille hoved var godt beskyttet i cykelhjælmen mod knubs og buler, i tilfælde af at  cyklen kunne finde på at vælte.


Georginerne er nu godt på vej op. De har lagt i jorden hele vinteren, dækket med vintermåtter og et lag komøj. Komøjet formuldede ikke så meget, som jeg havde regnet med, så det meste er nu fjernet og pløjet ned , der hvor græskarrene skal stå. Men så fik jeg prøvet det. Til efteråret dækker jeg bare georginerne med vintermåtter og plast som jeg plejer :-)


Mine studestativer i jern er ved at blive sat over georginerne, ikke fordi de allerede har brug for støtte, men fordi at man så ikke kommer til at træde på dem (hunden), og så er det gjort.Lidt af blomsterfloret fra sidste sommer.


18 kommentarer:

 1. Skønne staudeholdere - er det også nogen, du har fået lavet? Og endnu skønnere: prinsessens prinsessecykelhjelm :D Den er vel nok sød.
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Stauedeholderne er egentligt noget byggeaffald fra rullearmering, som min mand har haft med hjem til mig, og så har smeden svejset ben på. De er supergode, og de bedste jeg har. Ja den cykelhjelm er en rigtig prinsesse værdig :-) slet ikke til at stå for, tilligemed er i en supergod kvalitet.

   Slet
 2. Kære Anette.
  Åh, hvor er Merle sød med små havebukser og hjelm.
  Rigtig god ide med stativer til dahlia´erne. Vi lagde 3 styk i det tidlige forår, fordi de begyndte at skyde, men da det trak ud med den nattefrost, så er de blevet lidt løse i det, af at stå i udestuen, så de har fået bambuspinde til støtte. De resterende er først ved at komme op nu. Det er vist mere passende.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hun :-)
   Dine dahliaer skal nok blive stivere i væksten, når de lige får godt fat. Ja dem der kommer op af sig selv udendørs bliver aldrig ranglede.

   Slet
 3. Tillykke med at du har rundet en halv milion visninger! Flot!! Og hvor er hun dog bedårende - den lille - med den fantastiske cykelhjelm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Bettinna. Ja det er helt vildt med en halv million sidevisninger. Ja hun er virkelig sine bedsteforældres lille charmetrold. Hun er så sjov nu og så er hun vild med dyrene.

   Slet
 4. Ganz lieb sieht die Kleine mit ihrem Helm aus.
  Schöne Gartenbilder.
  Liebe Grüße.
  Daniéla

  SvarSlet
 5. Hvor er prinsessen sød.
  Smuk blomsterflor.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er hun sød, Merle!

  Jeg har altså så mange problemer med at dræbersneglene æder mine georginer! Hvordan får du dem til at holde sig fra dine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke så voldsomt mange, men jeg klipper dem over. Kan jeg ikke være over dem, lægger jeg ferrafemol. Min datter havde store problemer et år, hvor de åd hendes georginer rub og stub. De lagde ferrafemol langs hækken og rundt om bedet, nogle gange i løbet af sommeren, og det hjalp supergodt. Det er bare så ulækkert hvis der er mange og de er overalt. Håber du får dine under kontrol så du kan nyde store bukker i sensommeren.

   Slet
  2. Tak for svar, Anette! Jeg tror bare vi har rigtigt mange dræbersnegle i vores område! Vi må kæmpe videre (og måske opgive det de elsker allermest, bl.a. georginer ...)

   Slet
 7. Hvor går det hurtigt med de små størrelser - skønne Merle :)

  SvarSlet
 8. Hvor er Merle sød og fin i rigtige garden girl bukser, har aldrig set sådan en styrthjelm før:-) Kan næsten våge at springe ud i geoginernes univers når dine kan overvintre på den måde!

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Dejligt billede af lille Merle på cyklen..........og med fint tøj og hjælm.
  Det bliver et fantastisk skue når alle dine dahlia blomstre...........og smarte staudeholdere du har.
  Men endnu mere smart at du kan beholde alle dine knolde i jorden.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 10. Kan ikke lade være med at grine af dine jernstativer. For jeg kender alt for godt til, hvem synderen er, når der trædes på spæde små vækster....og den har ben nok at træde med.
  Syntes det er så spændende at du kan lade georgin knolde blive i jorden vinteren over. Hvor har du dine måtter fra?
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Vintermåtterne fås i byggemarkedet. Det er Isolering med plast på begge sider, så det ikke bliver vådt. De bruges ofte i byggebranchen til afdækning af nystøbte sokler og gulve. Ja det er altså meget nemmere, når de bare kan blive i jorden. Godt nok er måtterne ikke så kønne, men mine georginbede, kan ikke ses fra vinduerne :-)

   Slet
 11. de små bukser hvor kan man få dem ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos MP havedesign og de planteskoler der forhandler Gardengirl arbejdstøj.

   Slet