Overnatning / Glamping

lørdag den 17. maj 2014

Et skønt tulipansyn.

I et af havens bede har jeg 2 slags lyserøde tulipaner, de står i en bund af små sarte gule skov valmuer. En kombination jeg er blevet super glad for. Jeg bliver i så godt humør at at se de farver sammen. Den dobbelte lyserøde tulipan er Angelique, den enkelte hedder Triumph Mistress.
I bedet er der desuden rigtig mange storkenæb og hostaer, samt en del forskellige småplanter. Der er plantet clematis op ad stammerne, på de 2 opstammede søjlegraner.


9 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Wauw hvor der det smukt ud, jeg var nok aldrig kommet på at mikse lyserød og gult ;)

  SvarSlet
 2. Fine tulipaner, jeg holder også meget af Angelique. Det ser godt ud med de gule valmuer og tulipanerne.

  SvarSlet
 3. Det ser absolut fantastisk ud... :)

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Hvor ser det godt ud. Jeg bliver også glad af de farver og hvor står dine tulipaner fint endnu. Hvilken farve er dine clematis i træerne?
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 5. Angelique er uovertruffen og den passer godt sammen med den anden. Mine Angelique står i en bund af lyserøde lupiner, de støtter hinanden godt.

  SvarSlet
 6. Det ser virkelig godt ud :-) Angelique er en meget smuk tulipan og passer godt sammen med den anden lyserøde tulipan.

  SvarSlet
 7. Kære Anette

  Vi er vist mange, som er halvtossede med Angelique. Man kan lave rigtig mange fine kombinationer med den. Du har selv fundet Triumph Mistress. Den kendte jeg ikke i forvejen (hvem kan dog også kende alle de 99999999 sorter på markedet). Angelique ser også skøn ud med pink diamond, hvis man kan lide tone i tone. De er jo begge sene, men der er som sagt et væld af dejligheder. Lige så meget som jeg bander som en havnearbejder, når løgne skal lægges om efteråret, sukker jeg henført, når tulipaner titter frem om foråret. Det er jo ikke os alle, der er så heldige at have dit energiniveau (som jeg til stadighed forundres over) ;-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det skønt ud - fantastiks kombi!

  SvarSlet