Bed & Breakfast

tirsdag den 6. maj 2014

Lyserøde pasteller ved legehuset.

I disse dage flankeres legehuset af de skønneste lyserøde dobbelte tulipaner. Bunden er plantet til med stedmoderblomster, der giver lidt farve nede ved jorden. Akelejerne passer så fint sammen med tulipanerne.I altankassen er små lilla hornvioler.


25 kommentarer:

 1. Kære Anette hvor er dine tulipaner søde - minder mig meget om en rose, hvad hedder de -altså tulipanen...hehe flotte billeder. Pøj pøj med i aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er søde, jeg er jo en torsk til det med navnene, så jeg kan ikke huske det. Til gengæld kan jeg huske at de var en del af Claus Dalbys sortiment i Bilka i efteråret :-)
   Tak.

   Slet
 2. Det er vel nok nogle fine tulipaner! Vil som Grethe gerne vide sorten? Og om du har haft dem i flere år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo en torsk til det med navnene, så jeg kan ikke huske det. Til gengæld kan jeg huske at de var en del af Claus Dalbys sortiment i Bilka i efteråret :-)
   De er nyplantede i efteråret. Tulipaner er her flottest det første år, så forsvinder de næsten, så der må årligt nye til. Men en buket fra blomsterhandleren holder jo heller ikke evigt :-)

   Slet
 3. Jeg mener, de hedder Angelique. Jeg har selv haft en masse af dem - men de onde mosegrise har været hårde ved dem. Nu er der kun 3. Suk. Må prøve igen.
  vh/Karen

  SvarSlet
 4. Hej Anette Det ser bare vidunderligt ud, dejligt forårs bed!

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Hvor ser der skønt ud ved legehuset, lige noget der passer til den lille prinsesse ;)

  SvarSlet
 6. Det ser dejligt og overdådigt ud, tænk at du allerede har blomstrende akelejer. Tulipanen er helt sikkert Angelique.

  SvarSlet
 7. Det ser godt ud Angelique er så smuk.

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Det ser fantastisk ud! Lyserød romantik til det sorte hus- perfekt.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare fint ud :0) Og ja tulipanen er meget smuk og må helt sikkert på efterårets planteliste..

  SvarSlet
 10. Tulipanen Angelique er meget smuk. Den har jeg også i haven, og den kommer fint år for år. Mine akelejer er ikke i blomst endnu.

  SvarSlet
 11. Det ser super hyggeligt ud....Jeg er også vild med den lyserøde tulipan - Angelique.
  Har dog ikke så mange som dig - det ser flot ud....

  SvarSlet
 12. Det er en ren prinsesse drøm :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 13. Det er da ren romantik med de farver foran det søde hus :-)

  SvarSlet
 14. Det er vel nok fint og med gode selskabsplanter:)

  SvarSlet
 15. Fantastisk at akeliene også har kommet så langt! Nydelig!

  SvarSlet
 16. Fantastisk skønne billeder, man kan kun blive i godt humør af at se dem. :)

  SvarSlet
 17. Hvor ser det godt ud, kunne jo ligne et "rigtigt hus" oser af romantik og idyl. Håber du/i havde en god aften!

  SvarSlet
 18. Jeg får helt lyst til at flytte ind i det lille hus. Men det ville ikke være så godt, for så ville jeg bare stå og glo ud af vinduerne og aldrig få lavet noget som helst ;-)

  SvarSlet
 19. Hvor yndigt! Det er jo som taget ud af en gammel engelsk romantisk cottage have:-)

  SvarSlet
 20. Hej Anette

  Ja. de små huse er et kapitel for sig i dit skønne paradis.

  Om det er i vinterhaven, forårshaven eller sommerhaven oser de langt væk af romantik og stemning.
  Jeg har beundret dem de 3 gange jeg har aflangt dig et besøg og har også været på nippet til at få mand og sønnike til at fabrikere sådan et hus. Men det der holder mig tilbage er at man gerne vil finde den helt rigtig placering til dem og det er lidt sværere.

  Sikken en flot placering du har fundet til dit spejlbassin, der kommer det helt sikkert til sin ret og du finder sikkert noget andet til at vande blomster i omme ved drivhusene.

  Samtidig sidder jeg og ærgre mig over at du bo så langt væk, at man ikke lige kan lave en tøseaften i dit skønne paradis, det ville virkelig være givende og inspirerende.
  Jeg husker det, som det var igår, da jeg første gang trådte ind i din skønne gang og hvor jeg næsten glemte at trække vejret over det fantastiske syn jeg mødte.

  Du er en kvinde med mange jern i ilden både i boligblade, tv programmer, i det næste haveblad der kommer udkommer sidst i maj måned, alle dine weekender med åben have og tøsetaftener. Men jeg ved du kan lide det og værdsætter det meget højt. Heldigvis har du en mand som støtter dig fuldt ud og laver kaffen til alle dine gæster og hjælper dig hvor han kan. Dejligt med mænd som ikke arbejder en imod.

  Anette, du er en fantastisk kvinde med et kæmpe gå på mod, det er altid med stor fornøjelse at kikke ind her på bloggen se hvad du nu har fundet på. Men også at gå rundt i dit paradis og suge hver en stemning helt ind til sidebenene.

  Rigtig god dag herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 21. 1000 tak Pia. Dejligt at høre fra dig igen. Er sikker på at du bruger dine kræfter i haven. Det er sikkert også eksploderet i jeres have, hvad angår udspring, blomster og ukrudt. Det er helt utroligt så hurtigt det er gået i år.
  Ja jeg har været heldig med min mand. men også med resten af min familie. De er altid klar til at hjælpe mig, når jeg har brug for det.
  Knus og god dag på midtfyn :-)

  SvarSlet