Overnatning / Glamping

onsdag den 28. maj 2014

Et nyt stykke græs.

Når man kommer til vores gård, kører man bag om legepladsen til vores parkeringsplads. Læhegnet rundt om legepladsen, var ved at være noget vildt og fyldte godt ud over vejen. Nu er poplerne stammet op, stykket mellem popler og grusvej er ryddet for diversen vildskud og selvsåede træer og kaprifolie. Stykket er jævnet ud, revet af, og der er kommet lidt mere muld på, og så er der sået græs. Det har givet mere luft og plads, og de store lastbiler og maskiner kan nu køre forbi, under fare for ridser.


Nu skal græsfrøene, så bare spire og græsset blive grønt. Markerne er blevet friskgrønne. Det er maltbyg der er sået på dem. 


Hele langsiden af maskinhuset er parkeringsområde, samt et stort grusareal for enden. 


Åbningstider i haven, kan ses HER


Der er noget roligt og forfriskende over grønne græsflader.


10 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, Anette.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 2. Det er rart at få ryddet op, men sommetider bliver man blind over for de pletter, der trænger til en kærlig hånd. Jeg er enig i det, du skriver om græs. Det er uundværligt i store haver.

  SvarSlet
 3. Det er rigtig pænt! Og sådan en græsflade er nemlig god at kikke på!

  SvarSlet
 4. Oh, vad härligt det ser ut! Så inbjudande! Väldigt grönt också.

  SvarSlet
 5. Ja det ser fint ud - også med græs mellem bedene.

  SvarSlet
 6. This is a very pretty area all around the house. We cannot have natural grass in summer where I live, only if we constantly water!

  SvarSlet
 7. Det pynter så gevaldigt når man får ryddet op i et vildnis, jeg har lige fået halveret højden på mine vilde æbletræer i bunden af haven. Jeg havde dårlig opdaget hvor meget de var vokset, planter kan være så sniger´n!
  Det er virkelig smukt med dine buede bede med græs imellem, sådannne haver holder jeg også meget af. Men i et rækkehus med adgang til haven gennem stuedøren, er det irriterende når ens sorgløse bare tæer, slæber en masse græsafklip med ind. Der er mange gode grunde til at der findes forskellige typer haver, og det er jo det, der er så skønt og interessant ved vores haveblogs. :-)

  SvarSlet
 8. Hej Anette.
  Jeg er fuldstændig enig i at græs frisker op og giver ro. Vi har en græsplæne, som jeg af og til bliver fristet til at omlægge til bede. Men hver gang græsplanen er nyslået, så synes jeg det er fantastisk med det friske grønne farve, der giver ro og kontrast til alle farverne i bedene.

  SvarSlet
 9. hej Anette.Det har da pyntet på vejen ved jeres p. plads.............har jo selv lige været der.
  Og smukt grønt og nyslået græs er noget jeg også sætter pris på.
  Mit indlæg fra din dejlige have kommer senere i dag Knus Jette

  SvarSlet