Bed & Breakfast

søndag den 6. januar 2013

Lilla hyacinter


Farven lilla kan jeg rigtig godt lide, og gerne sammen med grå, som på billedet her. Synes at de 2 farver klæder hinanden så godt. Jeg elsker hyacinter og duften af dem. Hyacinter kan hver år fås i ca. 6-7 mdr. De første kommer i butikkerne i efterårsferien og i april fås de stadig, så det er da godt nok en ret lang sæson. Det er der vist ikke ret mange andre løgvækster der er fremme så længe. Men det er nok et tegn på at der er rigtig mange mennesker der er vilde med hyacinter :-)   God Søndag.

8 kommentarer:

 1. Smukt! Jeg har også lilla hyacinter :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er supersmukke - helt klart en populær plante.

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Smuk hyacint du viser,og koglen i baggrunden har jeg også et par stykker af.Dejlig header du har lavet....rigtig forårsagtig.
  God søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Meget smuk farve Anette. Det kribler helt i fingrene for snarlig forår. :-)
  God søndag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Det er da rigtigt forår! selv holder jeg også rigtig meget af hyacinter, især de hvide og rosa, men sådan er vi jo heldigvis forskellige. Rigtig god søndag til dig.
  Susanne

  SvarSlet
 6. Så fandt jeg da endelig lige din blog, hvor er den pæn, enkel og nydelig :o)
  Jeg kan rigtig godt lide hyacinter, men siden jeg et år købte 3 meget stærkt duftende - grænsende til hovedpinestærkt - har jeg ladet dem blive i haven og nyder dem der...
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
 7. Jeg elsker også hyacinter. Lige nu har jeg hyacintglas med hvide og lilla hyacinter i køkken- og stuevinduer. Mine bliver som regel også sat udenfor, når duften bliver for stærk ;-)

  SvarSlet
 8. Hyacinter er smukke, og så den dejlige duft.
  Jeg holder også af hyacinter.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet