Overnatning / Glamping

tirsdag den 22. januar 2013

FrøerI min have har jeg dette lille frøhus, og der er faktisk frøer i det indimellem. Hvis man ser godt efter kan man se en frø inde i huset :-) Det troede jeg ellers ikke der ville komme, havde bare købt den fordi jeg syntes den var sjov.
Der er rigtig mange frøer i min have, det er hyggeligt at høre deres kvækken, og alle plumpene når man går forbi et havebassin og de hopper i vandet. Efter regn er der særlig meget aktivitet og de hopper rundt på flisere udenfor køkkenet. 
Det kan ske at der er en der hopper ind i huset og ser sig lidt omkring, men den bliver båret ud igen så snart den bliver opdaget, de er nu sødest udenfor :-)

8 kommentarer:

 1. Du er da heldig. Frøer er søde (altså udendørs, som du siger). Jeg boede engang et sted med mange frøer. Her havde min ene hund den kedelige vane at fange og æde frøerne. De er ret giftige, sådan nogle frøer, så hun blev super dårlig hver gang hun havde ædt en frø. (Det er da egentlig en lidt ulækker historie at fortælle ... Men jeg kom lige i tanker om den ...) Godt du ikke har frøædende hunde, men til gengæld et fint frøhus :-)

  SvarSlet
 2. Flot frøhus, jeg kan godt se frøen inde i huset, den ser stor ud, det er vel ikke en tudse? Det er sjældent jeg ser frøer og tudser i min have, selvom vi har en lille bitte dam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke en tudse, men sådan en bor der i drivhuset :-) og den er stor.

   Slet
 3. Nej, hvor hyggeligt alene bare for at få frøer i haven, kunne jeg bestemt også godt finde på at købe sådan et sødt lille frøbo. Hvor er det indkøbt?? Jeg ved, vi har en tudse i vores forhave, den måtte da gerne få såden et hyggeligt tudse/frøbo. De spiser jo snegle!
  Jeg kan godt se frøen!

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Sikke et fint frøhus du har.Jeg har ikke frøer her hos os......tror at der er for tørt.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Jeg vil også gerne vide, hvor du har købt det?

  Planlægger at lave et lille bassin i denne sæson - i den afdeling af haven, hvor kattene IKKE kommer....de dræber nemlig frøerne og gnasker i dem...adr..- og så ville sådan et fint lille hus da være sødt.

  Selvom jeg endnu ikke var vand i haven, har jeg både frøer og tudser - formodentlig fordi her er nogle fine, let fugtige skyggepladser OG naboen har en stor havedam.

  SvarSlet
 6. Hej Bente og Esther.
  Frøboet har jeg købt for flere år siden i Grenå Plantecenter.
  Hvis nogen ved om det stadig fås og evt. hvor, så skriv gerne.
  Det er meget hyggeligt med frøerne i haven og som Bente siger så spiser de jo snegle :-) sikke nogle gode hjælpere.

  SvarSlet
 7. Hvor har du bare mange dejlige ting i din have. Et frøhus er da alletiders ide, jeg kender en der ville blive rigtig glad for sådan et..så jeg er også med på hvis der er nogen der ved hvor man kan købe det.

  Kh Linda

  SvarSlet