Bed & Breakfast

tirsdag den 15. januar 2013

Lidt Havestemning på køkkenhylden
I min længsel efter forår har jeg lavet lidt havestemning på hylden over vores spiseplads i køkkenet. Et par forårsblomster, grene fra mit pebertræ og lidt forskellige potter i en trækasse og på et stativ. 

7 kommentarer:

 1. Det er skønt med hylder, ikke!?! Så kan man lege med forskellige slags opstillinger ... Det ser fint - forårsagtigt - ud, Anette :-)

  SvarSlet
 2. Du er bare så god til disse fine 'salgsopstillinger', som jeg kalder dem. Det ser bare godt ud! Tror jeg kunne få mange timer til at gå med at kigge omkring i dit hjem og have, der er så mange fine detaljer.
  Dejligt at du vil dele det med os :o)
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud, dejligt med lidt forår indenfor nu når det godt nok er blevet vinter udenfor igen.

  Knus fra Lotte

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Jeg elsker også hylder.man kan pynte dem på mange forskellige måder...alt efter årstiden.Det ser rigtigt godt ud
  Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Anette

  Det kan man vist kalde forårstemning, det kan vi også godt trænge til med den kulde og mængde sne der er kommet igen. Vi havde jo lige mærket lidt til de milde varmegrader og fuglenes sang, men vi må håbe, det forsvinder hurtig igen. Jeg er nu bedst til grønne vinter.
  Dejlige indlæg du har lavet de sidste uger og hvor er det hyggeligt at skurevognen er ved at være klar til flytning, den er blevet rigtig god og jeg er sikker på at I for meget glæde af den.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Jeg er også mest til grøn mild vinter, jeg hader kulde, men smukt er det jo med sne og frost. Ja jeg ved vi bliver glade for at bruge skurvognen, og jeg glæder mig som et lille barn til jeg skal have den indrettet. Du kan tro det rumsterer i mit hoved :-)
   Dejligt at høre fra dig igen. Knus Anette

   Slet
 6. Hvor ser det dejligt ud - det bliver man da helt glad af at se på !
  Sneen er virkelig smuk og giver jo også en masse lys, men jeg længes nu også efer forår.
  God aften.
  Anita

  SvarSlet