Bed & Breakfast

mandag den 14. januar 2013

Orkide

Har i øjeblikket en enkelt orkide der blomstrer. Orkideer er jo dejlige nemme planter, som de fleste synes godt om. Jeg er for nylig begyndt at lave collager, og det er da sjovt hvad man kan få ud af 3 blomster på en orkide :-)  Denne collage er lavet i picasa 3. Har forsøgt at installere foto shape, det mislykkedes, med har indlagt et mindre program der hedder Shape collage. Jeg vil så gerne kunne lave en collage hvor billederne ligger på en række og det kan jeg ikke finde ud af i de 2 programmer, tror måske ikke muligheden er der , ellers er det bare mig der ikke kan finde ud af det. Nogen der har opskriften på hvordan man laver en collage med billeder på en række :-)

9 kommentarer:

 1. Hej Anette.Hvor er det en fin collage af de skønne orkideer.Jeg har også en god del stående i bryggerset,der bare venter på at blomstre.
  Jeg bruger Photo Scape,som er let at bruge.Montage til collager,og du kan også lave billeder på en enkelt række.Kombiner billeder kan du bruge til at lave nye header.håber at det lukkes for dig.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Så lykkedes det at få installeret Photo shape. Jeg har prøvet det :-) Det ser sørme ud til at jeg kan finde ud af det. Det var netop til at lave nye headere med, jeg synes det kunne være fint.Tak for hjælpen

   Slet
 2. Ja, orkideer er dejlige, og det er en fin collage du har lavet :-) Jeg bruger en side der ligger på Nettet der hedder www.Picmonkey.com Her kan man lave en del forskellige collager (også billeder på række).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana.
   Jeg har også installeret Picmonkey og afprøvet det, og sørme om ikke jeg kunne få billeder på række :-) Der var også en til Facebook, så den prøvede jeg også lige. Tak for hjælpen.

   Slet
 3. Collager er sjove at lave, jeg laver dem også i picasa. Jeg har fundet mulighed for at lave op til tre billeder på stribe. Lige under indstillinger og klip i venstre side, har du en stor bjælke hvor der er forskellige muligheder, vælg arranger billeder i lige rækker og koloner.
  Under sideformat, midt for i venstre side, kan du vælge vandret eller lodret, jeg bruger ofte vandret men prøv dig frem, håber det lykkes for dig ;o)
  P.S. Super fin orkide og flot collage

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for instruktionen Heidi. Jeg har gjort nøjagtig som du skrev og sørme om ikke det lykkedes :-) Så tak for hjælpen.

   Slet
 4. Uhm... ææælsker orkidéer :o)
  Rigtig fin collage du har lavet. Det er aldrig rigtig lykkedes for mig, så ingen hjælp herfra desværre :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 5. Meget fint billeder :)

  Må jeg låne nogle af dem til min blog på http://aquavandperler.dk ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du gerne, hvis du linker til min blog og skriver at billederne er fra Fru Pedersens have

   Slet