Overnatning / Glamping

onsdag den 23. januar 2013

Oprydning i læsestof
Har haft gang i den helt store oprydning/sortering af mit have og boliglæsestof. Har et skab i stuen til magasiner og blade, det var blevet lige lovlig uoverskueligt. Dvs. meget rodet. Skabet blev tømt, alle magasiner og blade sorteret, og ugeblade og planteskole reklamer frasorteret. Nu er det nemt og overskueligt at finde frem til de forskellige. I den lille stue har jeg også de have og bolig bøger som jeg er gladest for, resten står i en reol på kontoret.
 Det kan måske undre at jeg gemmer alle mine magasiner, men jeg kan simpelthen ikke nænne at smide dem ud og jeg læser faktisk i mange af dem og kan sagtens finde inspiration i ældre numre. Jeg ser meget sjældent  TV, men elsker at læse og høre musik og det er oftest liggende på sofaen :-) Så det er her jeg slapper af, til gengæld har min mand fuld råderet over fjernsynet i stuen på loftet :-)

16 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig opgave at få lavet - overskuelighed giver så meget godt :-)
  Jeg er heller ikke god til at smide gamle haveblade ud, men for et halvt år siden besluttede jeg at beholde blade et år tilbage og ældre blade blev smidt ud. Det var altså med vemod at de poser blev afleveret på materialegården.
  Synes jeg kender scenariet - jeg læser også havelitteratur eller blogger om aftenen og ser ikke meget TV. Men håndboldherrerne skal jeg dog se :-)

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok tjekket ud, Anette! Så ryddeligt et skab har jeg vist aldrig haft ... Jeg smider altså engang imellem de gamle magasiner ud, men jeg har altid lidt ondt i maven når jeg gør det.

  SvarSlet
 3. Åhhh kender bare det med blade der roder, alt for godt! Jeg kan heller ikke nænne at smide mine blade ud, men samtidig er jeg virkelig dårlig til rod. Så det kan altså godt være noget et puslespil, at få til at gå op :S Men sikke fint dit skab er blev, hvis du kommer forbi og laver samme orden i mine blade, giver jeg en kop kaffe ;) ;)

  Dejlig dag til dig :)

  MvH Ina. http://vestrup-vintage.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Først et stort tillykke med dit indlæg nummer hundrede forleden, det er rigtig godt gået og dejligt at der er flere som har fået lyst til at lægge en kommentar hos dig.
  Dernæst er jeg blevet helt misundelig på dig over hvor flot din skurvogn er blevet, men med så kreative mennesker som du og din mand er kan det vist ikke overraske nogle. Men jeg kan godt grine lidt i skægget over han kunne nå at lave den færdig til jeres sølvbryllup sidste år, det var vist en større opgave end han lige havde regnet med. Men du fik jo så lov til at være med bestemmende, det kan jo være det var godt nok. HIHI.
  Jeg havde også regnet med, at det skulle have stået på oprydning i alle mine blade i denne uge, men pga. influenza er dette ikke blevet til noget endnu. Men jeg har det ligesom dig hvor er det svært at smide noget ud, for det er helt sikkert når man har smidt det ud kommer vi i tanke om et eller andet vi har set og begynder at lede igen og det skal nok passe, det er et af de blade der så er røget ud. HAHA. Men vis du keder dig, har jeg liggende fra de sidste 3 år(af grund du ved) så du må da gerne komme forbi med orden sansen.
  Nå, det var en spøg, jeg når det nok før eller siden.
  Rigtig god dag til dig. Her kalder sofaen igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia.
   Æv det var da træls med influenza, rigtig god bedring. Måske jeg kunne få et lille bijob som oprydder :-)
   Ja det var fint nok at han ikke kunne nå at lave den inden sølvbrylluppet, det har været både sjovt og spændende at lave sammen. Havde den været færdig inden havde den sikkert været fyldt med de fineste høns :-) Det var faktisk den første tanke med den. Når skurvognen er færdig kommer hele historien :-)
   Knus herfra

   Slet
 5. P.s hvor ser det hyggeligt ud i din stue, der er detaljerne også på plads, kan man se. Lige så hyggeligt som I dit køkken og udenfor.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Kan se at jeg ikke er den eneste der rydder op.Jeg synes at jeg har rigtig mange blade og havebøger,men du slår vist alle rekorder.
  Elsker også at kikke i alle mine magasiner og blade her om vinteren.Køber rigtig mange udenlandske blade når vi rejser.Og ellers i Magasin....selv om de er ret dyre
  .Når jeg har sorteret nogle af bladene fra,tager jeg dem med til bloggertræf....der er altid afsætning.
  Og til sidst vil jeg bare sige at du bor super hyggeligt.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Kære Anette,
  Jeg skal da også lige love for, at du har mange magasiner! Jeg smider altså heller ikke mine ud, men stiller dem pænt i reolen - de nyeste først og de ældre bagerst, selvfølgelig!
  Hyggelig stue og Claus´ bøger pynter også kan jeg se.
  Hav en dejlig dag,
  Mathias

  SvarSlet
 8. Dejligt at se jeg ikke er den eneste samler :D

  Nogle blade bliver her hos mig, andre piller jeg de bedste idéer ud af og gemmer i mapper.
  Finder du på at have et bi-job som oprydder så giv lige en melding ;o)

  Ha en rigtig dejlig dag.
  Mange hilsner fra Lise

  SvarSlet
 9. For et par år siden gik siderne og bunden fra hinanden, i den ellers solide trækommode jeg havde mine magasiner i. Så kan det være jeg fik ryddet op ligesom du! Det ser rigtig checket ud i dit skab :)
  Jeg hiver også de artikler ud jeg ikke nænner at kassere, og gemmer dem i plastlommer i en mappe. Jeg har dog ikke købt nye i flere år nu, der er så meget god inspiration på nettet. Jeg kan ihvertfald blive helt ør af indtryk, ved at bladre i blogland og google diverse planter.
  Fortsat god dag herfra :)

  SvarSlet
 10. Jeg kan se, at der er gået forår i dig!
  Pludselig når solen har skinnet, kan man få en usigelig lyst til at rydde op, og ved du hvad Anette? Det inspirerer da. Jeg tror da også jeg må se at få luget lidt ud i alle mine gamle magasiner og kataloger, inden det for alvor igen bliver havevejr.
  Så godt at blive rusket lidt op i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, Bente, lov mig ikke at smide havemagasiner ud, vel! ;)

   Slet
 11. Jeg har også alle mine blade liggende fra år tilbage, men lige nu er jeg ved at rydde op i bryggerset, måske er bladene næste projekt.
  Her hos os har manden også fuld råderet over fjernsynet og stuen ovenpå, jeg ser heller ikke meget TV.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Hej Anette jeg er ny på din, men jeg har set dit billede på andre blogs.Hvor er det befriende at læse om andre der ikke så godt kan smide gamle have og bolig blade ud:-)
  Jeg vil helt sikkert "kigge" ind en anden dag. Jeg kan godt lide din boligstil.
  Mvh Hanne Nash

  SvarSlet
 13. Hej Anette.
  Sikke fint det hele bliver. Ikke kun skabet men sikke hyggelig din stue er.
  Jeg kan heller ikke smide mine haveblade ud, og om sommeren tager en en stak der svarer til det sidste år eller lignende og ligger dem på hylden i drivhuset. Der pynter de og så kan man nemt lige tage et blad hvis man nu fik lyst til at sidde ned.. (hvilket jo ikke sker så tit derude om sommeren :o) )
  God aften
  Tine

  SvarSlet
 14. Hvor morsomt Fru Petersen, for ved du hvad? Fru Olsen rydder også op. Og på tråden her kan jeg se, at vi er mange der gemmer. Jeg har jo ikke været HAVENØRD så længe, så jeg smider ikke havemagasiner ud, tvært i mod...... Selvom nettet jo også bugner.

  Du bor - ikke overraskende - også smukt og hyggeligt indendøre. :) tak for kikket.

  SvarSlet