Bed & Breakfast

lørdag den 5. januar 2013

Hr og fru Gås

De går derude i deres indhegning af kastaniehegn og hygger sig, de elsker at være ude uanset vejret. De kan ellers selv gå ind i stalden, hvis de vil. De er så hyggelige at have gående, skræpper lidt engang imellem og er ellers bare så søde at betragte.  Det er første gang vi har gæs på gården, og jeg havde faktisk ikke troet at jeg ville blive så glade for dem. De er dog kun til låns, de skal hjem til deres flok igen, hvor de skal lægge æg og have gæslinger til foråret. Men det kan være de kommer igen til efteråret :-)  De har trods alt haft et ret glamourøs liv i kastanieindhegningen, aldrig tror jeg der er taget så mange billeder af et par gæs.

7 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de altså skønne, jeres låne-gæs! - Og jeg elsker i øvrigt også kastanjehegnet!

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt at I har mulighed for at låne sådan et par levende jule-stemninger og jeg ville selv få svært ved at levere dem tilbage. Men de hører jo til i en stor flok, jeg tror dog at de hygger sig på ferien hos dig.

  SvarSlet
 3. Skønne feriebørn - Men der bliver nok stille og tomt, når de må rejse hjem. Det er dejligt de må komme igen ;o)

  SvarSlet
 4. De er da også vildt fotogene, så det tror da pokker, at de kommer på billeder ;-)
  Kastanjehegnet gør nu også sit til det gåsehyggelige look.

  SvarSlet
 5. Forståeligt at I nyder de to gåsebasser - godt de ikke havnede på julebordet.
  Forstår godt det bliver tomt når de skal hjem, men du må stille krav ;0) om at de kommer igen til efteråret !
  God Søndag

  SvarSlet
 6. Ja og hvad endnu bedre er, de har fået lov til at overleve julen...og det er jo i grunden ikke så ringe endda! De ser da også søde ud!

  SvarSlet
 7. Det er da også simpelthen bare sådan et skønt syn Anette......luksus ferie for gæs :0) Godt nyt have år til dig også.....og hvor ser dit skurvognsprojekt bare spændende ud ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet