Bed & Breakfast

lørdag den 22. oktober 2016

Gåseslottet.

Vi arbejder på at få gæssenes nye bolig færdig, så de kan flytte ind. Det lille hus er købt færdigt, faktisk som hønsehus, og skulle bare males. Udvendigt sort og hvidt, ligesom alle de andre små bygninger i Fru Pedersens have. 

Der må et skilt på bygningen, så man kan se hvad det er :-) Du kan se HER hvordan jeg maler skilte.

Indvendigt er det beklædt med rustikbrædder på væggene, og egetræsparket på gulvet. Selv om det er fint, får det et par lag beskyttende maling, så det kan holde i mange år. 


Der er vinduer på begge sider af huset, så der kommer godt med lys ind.


Udhængsbrædderne er afmonteret, da det så er meget nemmere at male. Listen under vinduerne er også afmonteret, der skulle lige justeres lidt, så regnvandet kan løbe af.


Grunden til at vi ikke har bygget selv, er tidsmangel, pga. projekt Det gamle værksted. Det gamle værksted har indtil nu været gæssenes bolig. I morgen kan i se hvordan det går med Det gamle værksted :-) 

Det bliver spændende hvad gæssene synes om deres nye gåseslot. Her står de udenfor deres gamle residens.12 kommentarer:

 1. Godmorgen Anette.
  Jeg glæder mig meget til at se Gåseslottet, når vi kommer til Åben Have.
  Ønsker dig og John en rigtig dejlig søndag.

  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 2. Du er altså fantastisk. I bliver bare ved og ved. Jeg er så vil med dine ideer og så det skilt du har lavet. Gåseslot. Ja jeg er altså solgt!
  Du er virkelig imponerende.

  Smuk søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Ja det bliver spændende hvad de siger til et nyt hjem. Gæs er jo super kloge dyr og jeg kan da huske fra da vi havde gæs at de ikke var helt vilde med forandringer, men det går jo nok.
  God arbejdslyst med julehaven.

  SvarSlet
 4. Sikke en fin residens! Jeg er spændt på, hvad du finder på med værkstedet - det er en fin bygning med en særlig stemning.

  SvarSlet
 5. Kære Anette. Det er lige før du kan kalde det royale gæs :-) Hvor bliver det et fint sted, at bo de får. Hvor er det flot dit skilt og der hvor det skal hænges op. God forberedelses tid til julehaven. Kærligst Merete

  SvarSlet
 6. Sikke et fint hus:-)
  Hvor har I købt det, hvis jeg må spørge?
  KH Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt det hos en privat, på Den blå avis. Jeg søgte under hønsehus. Jeg ved at han har et mere, så du får lige linket her http://www.dba.dk/hoensehus-til-15-20-hoens-la/id-1000685381/

   Slet
  2. Tusind tak!
   Tjekker ellers jævnligt dba og lignende, men den havde jeg misset. Vi tager en tur til Vojens-:)

   Slet
 7. Glæder mig til at kigge med i morgen:-) det ser så hyggeligt ud ved det gamle værksted. Og hils gæssene og sig tillykke med den nye bolig.

  SvarSlet
 8. Hej Anette.
  Man kan da sige,at Gæssene kommer til at bo flot. men den gamle værksted er nu mere romantisk. Det bliver spændende at se hvad du har fundet på. Min mand sagde,at måske har John erobret noget plads tilbage, men det tror jeg ikke.jeg tror der venter noget smukt.Hygge herfra.

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Det bliver da et fornemt Gåseslot de flytter ind i.
  Og er jo spændt på art se hvad du finder på med værkstedet.4Rigtig god søndag aften Knus Jette

  SvarSlet
 10. Så koselig det høres ut med gjess.
  Ha en fin søndag, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlet