Bed & Breakfast

søndag den 16. oktober 2016

Det gamle værksted.

Hvad sker der mon lige i det gamle værksted i Fru Pedersens have. Den gamle charmerende bygning på gårdspladsen, hvor taget er overgroet af klematis og kaprifolie.


Hvad har hun mon nu gang i, ser det ud til at gæssene snakker om.


Forleden dag da Fru Pedersens var inde i det gamle værksted, slog hun hovedet i noget stillads der blev opbevaret derinde. Ikke alvorligt, men nok til at hendes hjerne fik nye ideer. Ideer der straks måtte ud og igang. Faktisk tog den ene ide den anden, så det er spændende at se hvad det ender med.

Inde bag døren har gæssene sovet om natten i al den tid vi har haft dem, den ene halvdel af værkstedet har været deres, med halm på gulvet, foder i en zinkbalje og vand i en spand. Den anden halvdel har været brugt til opbevaring/rod. Bygningen er ikke i den bedste stand, taget er lidt utæt nogle steder og et par ruder er gået itu.


Altankasserne under vinduerne, har ikke kunne holde på jorden i flere år, men de er blevet skruet sammen igen, og så var jeg nød til lige at pudse vinduerne. Det var da jeg nåede til nummer 2 vindue, at jeg slog hovedet og var ved at falde i noget byggestillads. Jeg tænkte at det ville se hyggeligt ud med levende lys i vinduerne til julehaven, men det nok ville ende med brækkede knogler, hvis der ikke blev ryddet op. Så der blev ryddet op, og .......... meget mere


Altankasserne er nu klar til at blive pyntet med grønt.


De fine fakkelholdere fandt jeg inde i rodet, hængt op over en bjælke. Der var ingen fakler i, men dem der stod på søjlerne længere nede i haven, passede perfekt.


Der kommer til at ske noget bag den dør, noget der har med julehaven at gøre. Det kommer der selvfølgelig mere om.


Og hvad nu med os 2 gæs, når hun har fået nye ideer. Hun har heldigvis sagt at vi er fredet, så det går nok ikke helt galt.

6 kommentarer:

 1. Det var da noget af en cliffhanger! Er spændt på at se, hvad du har fundet på!

  SvarSlet
 2. Spændende! Det er da en sød bygning, så godt at du bringer den tilbage til livet :-) Billedet af gæssene der står og "snakker" er simpelt hen så skønt!
  God ny uge til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Det ser vild hyggeligt ud, tror virkelig at der gemmer sig et skatkammer i dette hyggelige hus.☺

  SvarSlet
 4. Huset oser jo af idyl og eventyr og med din sans for at sætte ting sammen bliver det helt sikkert noget mange vil sige Wow! til og ønske at det var dem (jeg selv med) der havde sådan en skaber gen. Glæder mig til at se hvad der følger med og så lige ,godt du ikke kom alvorligt til skade. God eftrårsuge til jer. Hilsen Leila

  SvarSlet
 5. Det er bare den bedste tid. Fyldt med overraskelser.....
  Dit hus er da så charmerende og smukt. Det hus ville jeg kunne bruge til 1000 ting....
  Nu er det så spændende hvad dit hoved mener det skal bruges til efter et slag og en lys ide!
  Glæder mig i den grad til at det bliver afsløret.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet