Overnatning / Glamping

torsdag den 13. november 2014

Sommerlængsel.

Jeg fik den største længsel mod sommer, da jeg så det indlæg Fru Friis Frøbo lige har lavet, fra sit besøg i min have i sommers. Se det dejlige indlæg HER mon ikke også du får en længsel mod sommer :-)

Billederne er taget af Fru Friis og lånt fra hendes blog.

7 kommentarer:

 1. Jo, ingen tvivl om det er en skøn tid, men synes nu også denne er skøn, med al den hygge og lys i mørket.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker også denne tid på året. Men med sådanne sommerbilleder får lige længslen op i en :-) I dag juler jeg i vores festlokale (garagen) der vor julehavegæsterne bliver budt på en kop kaffe, så de kan få varmen :-)

   Slet
 2. Jo, det var præcis det jeg fik da jeg læste indlægget :-)

  SvarSlet
 3. Både og - indslaget er fyldt med sommerstemning; men jeg kan ikke bare springe over foråret, ikke engang i fantasien. Der genser jeg nemlig mange af mine yndlingsplanter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi kan da bestemt ikke springe foråret over, det er jo en vidunderlig tid. Men januar og februar kunne vi godt gå lidt hurtigt igennem for min skyld :-) Selv om smuk frostdag med et let drys sne nu heller ikke er at kimse af. Vi er heldige at bo i et land, hvor naturen og haven skifter, der er altid noget at glæde sig sig og over. Men nu er det julen der er på vej :-)

   Slet
 4. danke für die schönen bilder und inspirationen!!! liebe grüße und einen schönen tag wünscht angie aus deutschland

  SvarSlet
 5. Ja, det var et skønt indlæg, som også minder mig om at jeg skal komme afsted og besøge din dejlige have til sommer :)

  SvarSlet