Bed & Breakfast

torsdag den 13. november 2014

Beton i julehaven.

Flere steder i julehaven, har jeg brugt min hjemmelavede betonpynt. Den passer rigtig flot sammen med alt det grønne og lysene. Det rustikke grå beton gør sig godt sammen med de grove grene af gran og lærk.Bordet på terrassen, med betongummistøvlerne, og et fad med julekugler. Små selvsåede grantræer i potter, og et oliventræ. Oliventræets blågrønne blade er flotte sammen med den grå beton.


Julekuglerne som jeg har lavet af 2 omgange, de blev så flotte, så jeg fik lyst til flere :-) Du kan se HER hvordan jeg lavede dem.De velkendte kogler, som jeg også har støbt flere af. Du kan se hvordan de er lavet HER


10 kommentarer:

 1. Hej. Jeg har lige siddet og læst alle dine indlæg her i november og hvor er du inspirerende at følge. Jeg kan rigtig godt lide dine idéer med beton og er imponeret over hvor flot du stiller det hele an. Det ser så spændende ud, jeg får helt lyst til at prøve selv at lave beton. Jeg kunne også godt tænke mig sådan en fin julehave og har også tænkt mig at gøre noget ved det! Tusind tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte.
   Ja en julehave bude alle da have, den er anledning til meget glæde. Både mens man laver den, men også at glæder over i lang tid efter.
   Det glæder mig at du har fået lyst til at prøve at støbe i beton, for det er en dejlig og sjov hobby. Men pas nu på, den er stærkt vanedannende :-)

   Slet
 2. Hvor er det en smuk julehave, men der skal meget til for at det ser ud af noget. Anette måske du vil vise hvordan du bygger dine opsætninger op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Grethe.
   Jo det vil jeg da gerne vise en dag :-) Har travlt med de sidste småting til julehaven, inden den åbner lørdag kl. 13,

   Slet
  2. Tak for dit søde svar....forhast dig nu ikke.

   Slet
 3. Hvor er de fine din julekugler.... Håber snart jeg får tid til at lave nogle....

  SvarSlet
 4. ihre selbstgemachte dekoration ist wunderschön, wow!!! liebe grüße von angie

  SvarSlet
 5. Så fint det är med betong, jag kanske ska göra något juligt jag med!

  /Jenny

  SvarSlet
 6. Hej Annette,
  Dine beton kugler er meget fine. Gummistøvlerne går sig godt hele året. Følger hele processen med julehaven. Du gør det bare så godt. Merle er den sødeste lille hjælper.
  Hun bliver en lille juleprinsesse i det fine legehus. Jeg kan desværre ikke besøge haven her i julen men følger med herovre fra Nordsjælland alligevel.Hils John og håber du får mange besøgende her i juletiden kh Anne

  SvarSlet