Overnatning / Glamping

fredag den 21. marts 2014

Tv optagelse af opsætning af dueslaget.


I dag var dagen hvor dueslaget skulle op på sin stolpe. Tv midt-vest var med, og optog hele proceduren. Indslaget skal indgå i det første, af en række haveprogrammer på TV midt-vest om Fru Pedersens have. Den første udsendelse bliver bragt d. 10 april. Der kommer først en kort udsendelse i nyhederne kl 19.30 og derefter en lang på kanalen Mokka. Jeg skal nok lægge link ind, til den tid.

Min mand og jeg byggede et solidt stillads op omkring stolpen, så vi kunne stå sikkert, når dueslaget skulle løftes op og ned over stolpen.


Derefter lavede vi en kæmpe volier omkring dueslaget. Vi lod stilladset stå og satte stilladsnet omkring hele herligheden.


4 hvide højstjærter flyttede straks ind i volieren. De ser ud til at befinde sig godt, og være tilfredse med deres nye hjem. De kommer fra Birkegårdens Haver på sjælland. De skal være inde i volieren i 10 dage, så skulle de have vænnet sig til deres nye omgivelser. Det bliver spændende, når de skal ud at inspicere hele haven. Er sikker på at jeg vil være lidt nervøs for, om de mon kommer tilbage :-)
Jeg glæder mig til det liv, og smukke syn, de vil tilføre haven.

Margit med bloggen Bruuns Have, tog den med herover til jylland. Hendes højstjærter er sluppet ud i friheden, du kan se hvordan det gik HER

Har du lyst at se mere om dueslaget, og hvor jeg har det fra, så se HER

26 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at se på midt/vest - tillykke med dine duer!

  SvarSlet
 2. Tillykke med de nye beboere, som sandelig har fået en flot bolig. Spændende at du også kommer i fjernsynet, håber os fra andre landsdele også kan følge linket. 😄😄

  SvarSlet
 3. Det vil jeg se :-) -og selvom vi bor på Fyn, så er det heldigvis muligt via PC.

  SvarSlet
 4. Øj hvor spændende Anette. Det må vi da se i tv.
  Og tillykke med jeres nye beboere .... de vil pryde enhver have, men passer PERFEKT til jeres smukke smukke sted.
  mange hilsner Susan

  SvarSlet
 5. Nej hvor spændende - tillykke med det hele.

  SvarSlet
 6. Det har du også fortjent, kæmpe TILLYKKE fra mig.

  SvarSlet
 7. Jeg er selvfølgelig også klar til at se optagelserne fra din have! Held og lykke med duerne! Du laver nok et indlæg når de bliver sluppet fri, ikke?
  God weekend!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kan tro jeg nok skal lave et indlæg med udslipningen :-) Det kommer også med i tv programmet, så det kan ses live :-)

   Slet
 8. Hvor er det bare blevet godt :) dejligt bliver det med de fine duer :) jeg glæder mig til at se det i fjernsynet.

  Er ved at undersøge om hanen kan komme op til Herning den 9 april ...der er en mulighed.

  KH
  Marianne

  SvarSlet
 9. Hvor er det fint... og må jeg spærge hvor du har købt det fine dueslag? og hvordan er det inrettet? går selv med duetanker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos Viggo Tang, Roslev, på tlf. 20111608. Pris 2500,- Dueslaget er indrettet med 6 lejligheden. Foderbrættet under, har vi selv lavet.
   Se det første indlæg med dueslaget. http://frupedersenshave.blogspot.dk/2014/02/drmmen-om-et-dueslag.html

   Slet
 10. Hej Anette.
  Der er noget helt specielt smukt over højstjerter , de vil passe smukt ind i din eventyrhave. Dueslaget er også rigtig fint.
  Glæder mig, hvis jeg kan se det på TV her i Odense, når duerne slippes fri.
  Mange hilsner og god weekend fra Eliane

  SvarSlet
 11. Kære Anette.

  Stort tillykke med havens nye engleagtige væsener. Du kommer til at elske dem.

  God weekend fra en anden due-ejer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er ikke noget jeg kommer til, for jeg gør det allerede :-) Det er helt fortryllende og magiske smukke skabninger, der tiltrækker sig min opmærksomhed, hver gang jeg er i nærheden.

   Slet
 12. Tillykke med duerne og den fine bolig, det bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 13. Øj Øj hvor det bliver et smukt syn Anette.......fantastisk smukt med det hvide dueslag. Jeg vil holde mig tæt ved skærmen når det sker ;0) Lige nu er jeg velsignet med solskin...så penslen skal snart svinges lidt på hønsehuset ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig meget til at se din have i levende billeder. God weekend fra B

  SvarSlet
 15. Spændende og tillykke med det hele. Så vil jeg da håbe, at vi også kan følge udsendelsen herovre østpå..

  SvarSlet
 16. Uha det er spændende det I har gang i lige nu. Holder øje med udviklingen og glæder mig til at følge dine link. God weekend

  SvarSlet
 17. Tillykke med de små kræ, jeg håber at vi kan følge opsætningen via pc-links :-)

  SvarSlet
 18. Hej Anette, tillykke med indvielsen af dueslaget, det er godt nok et fint voliere de har at bo i. Glæder mig til at se dem fri, mine føler sig allerede hjemme, spankulere stolt omkring i haven, som om at her har de altid boet :-). Håber at både dine og mine nye små "børn" vil yngle hen over sommeren :-). Glæder mig ligeledes til dine kommende tv indslag :-)

  SvarSlet
 19. Smiler over hele femøren:D så spændende med duerne, og tv midt vest, glæder mig til at se dig på tv igen, og denne gang i foråret! Stort TILLYKKE Anette! fra Anette:D

  SvarSlet
 20. Det lyder spændende altsammen. Det ser så smukt og hyggeligt ud med hvide duer over haven og du har m2 nok til at huse dem, jeg tror ikke det ville gå i min lille villahave, så jeg "leger" at ringduerne der huserer her er hvide:o)))

  SvarSlet
 21. Hej Anette
  Tillykke med det fine dueslag og de smukke duer.
  Det skal blive sjovt at følge din have på TV. Mokka er nok ikke den kanal jeg ser mest, men det skal der laves om på d 10/4 ;)

  SvarSlet
 22. Uhhh din hjemmeside er virkelig spændende, og du er fantastisk til at komme med interessante indlæg hver dag. Er da helt misundelig over din smukke have - kun set på billederne ganske vist :-)
  Takker dig fordi, du giver dig tid til at dele :-)

  Bor gudskelov i omegnen :-), og skal helt klart se din udsendelse om de smukke duer og deres due-slot :-)

  Tak for dit link til Fru Bruuns .... sikke et smukt syn dér :-)

  Fortsat god søndag / hilsen birgit

  SvarSlet
 23. Tillykke med din nye tv liv :o) og duerne. Så hyggeligt at følge med i din dejlige have. :o)
  Jeg ville også gerne selv (inspireret af Hr. Dalby) have hvide duer i haven, men jeg må vente til vores dejlige hankat ikke er mere... trods hans næsten 10 kg. og 13 år, er han rimelig skrap til at hapse fugle og andre små dyr i haven!
  Kh Jannie

  SvarSlet