Overnatning / Glamping

søndag den 16. februar 2014

Vintergæk stilleben.


Jeg elsker jo at lave stilleben rundt om i haven, på de forskellige haveborde. Inde i lysthuset af jern, har jeg en hvid betonhest stående sammen med et gammelt staldvindue. Der stiller jeg forskellige planter i løbet af året. Lige nu er det vintergækker, sammen med et lille grantræ fra julehaven og så pletterne i luften fra sidste sommer.

Merle fik et par haveoveralls af mig i 1 års fødselsdagsgave. Hun måtte lige prøve om de passede, de blev smøget 2 gange op på benene og selerne strammet op, så dem kan hun vokse i. Det er med at have den lille hjælper påklædt til havearbejdet. 
Bukserne er magen til dem jeg selv bruger i haven. De er fra firmaet Garden girl, som laver have arbejdstøj til kvinder, med en super pasform. Jeg har tidligere lavet et indlæg om mit arbejdstøj, det kan ses HERTak for alle lykønskningerne, vi var til en rigtig god fødselsdag, med lækker mad og fine kager :-) Merles mor elsker at lave fine kager. Merle hyggede sig og legede hele aftenen med sine gæster og gaver.

14 kommentarer:

 1. Tillykke med den lille prinsesse i går - dejligt at man kan få have tøj helt ned i den størrelse. Hun ser bedårende ud.
  Den skønne betonhest du har stående - har du selv støbt den?
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nej hesten er købt hos Karsten Andersen Blomster og bolig i Lemvig, for ca. et år siden.

   Slet
 2. Tillykke med den lille haveprinsesse - supersøde bukser du har givet hende.

  Og som altid skønne stillebens du laver :)

  SvarSlet
 3. Ej, for en skøn, lille Garden Girl :-)

  SvarSlet
 4. Fin opstilling med beton hesten, jeg er vild med dine pletter i luften, det giver det lidt elegant til opstillingen. Godt at høre Merle og familie havde en god dag. Hun ser dejlig ud den lille nyslået gartner. :-)

  SvarSlet
 5. Vakkert! Her heime er det så mykje vind at ingenting står trygt ute- drøymer om eit drivhus som kan gi ly for vind og vær- og rom for kreativitet…
  Ønskar deg ein fin søndag vidare :-)
  Mvh Monica

  SvarSlet
 6. Dejligt at Merle fik bukser ligesom mormors, det er hun sikkert stolt af, eller også bliver hun det :)

  SvarSlet
 7. Hvor er hun bare en rigtig skøn lille Garden Merle, jeg beundre dine stilleben og får rigtigt mange gode ideer til opstilling fra dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 8. Hej Anette Sikke en lille charme trold..........og så med fint havetøj.
  Men også et dejligt stilleben du viser.
  Glæder mig sådan til at komme i gang med at støbe.
  Dejligt at i havde en hyggelig fødselsdag for Merle.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 9. Fine overalls til Merle så er hun da klar når foråret kommer :-) Tillykke til lille Merle herfra. Det er da en rigtig fin hest du har er flot sammen med gækker.
  KH Anne

  SvarSlet
 10. det er så hyggeligt med alle de udendørs stilleben....
  Har selv en del pletter i luften ... de er skønne, er lidt imponeret over at de sarte blade kan klare vinteren.....

  SvarSlet
 11. Genial gave Anette - hvor vil hun elske at hoppe i samme bukser og følge med i haven :o)
  Tillykke med hende.

  Sidder og tænker om mine vintergækker overhoved kigger frem der ude - jeg aner det ikke... Mon det er ved at være tid til haveinspektion. Glædes hver dag over juleroserne, som står både ved indgangsdøren og ved hønsehuset, og ikke mindst min kæmpe pletter i luften i drivhuset, som vagtlerne nyder at gemme sig under - Jeg må ha afsat tid til haven.. snarest!

  SvarSlet
 12. Tillykke med barnebarnet, Anette! - og sikke en sød gave, hun har fået. De bukser er da vildt fine :-) - også nogle flotte stilleben, du har lavet! God dag!

  SvarSlet