Overnatning / Glamping

onsdag den 12. februar 2014

Vintergækkerne indtager fuglebuffen.

 
Jeg kan rigtig godt lide at bruge forårsløgene i potter, rundt omkring på havebordene. Her har nogle af vintergækkerne fra fødselsdagsbordet, fået plads i fuglebuffen. Efter det er blevet så mildt, er fuglene ikke helt så intresseret i foder. Der er dog stadig i automaterne.
 
 
Hvide ranunkelhoveder i fuglebadet i den hvide have. Fuglebuffen står også i den hvide have.8 kommentarer:

 1. Mad og blomster på bordet, det ser skønt ud:-) og dejligt at kunne få glæde af den blomstrende fornøjelse ude, også.

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Ja, jeg er her endnu, selvom det er rigtig længe siden jeg har optrådt her på siden, ikke pga manglende vilje, men stempelhen pga manglende overskud og tid. (Roskilde syge, datterens færdiggørelse som landmand, hendes flytning til nyt arbejde og bolig og et svendegilde) nu lysner det heldigvis og jeg kan begynde at finde mig selv igen, det er hårdt tiltrængt.

  Stort tillykke med din flotte artikel i Isabellas, den kan du godt være stolt af. Jeg købte bladet i mandags, men jeg anede ikke du var i før jeg åbnede computeren mandag eftermiddag, så du kan tror jeg fik travlt med at åbne for bladet. :):)

  Du har skrevet mange skønne og dejlige indlæg den sidste måneden. Lige fra din tur på formland, støbning af flotte kogler osv. og som altid er de til stor inspiration og lærerige. :):)

  Du er knald dygtig og til stor inspiration hver eneste gang man kikker forbi og man kunne ønske man havde ligeså meget overskud som dig eller døgnet var udstyrret med dobbelt så mange timer, når man kræver så meget hvile som jeg jo desvære gør.

  Rigtig god dag, Anette og tak for den store inspirationskilde som du er.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejligt at høre fra dig, havde været bekymret for om du var syg. Det har du så heldigvis ikke været hele tiden. Tillykke med svendegildet, var det sønnike der blev færdig som tømrer. Også et stort arbejde med flytning af datteren. Tillykke til landmanden, og hendes nye job. Tak for roserne, det er så dejligt at dele ideerne og inspirere, men det ved du jo, at sådan er jeg. Jeg kan ikke lade være. Hav en god dag. Knus

   Slet
 3. Det ser fint ud med både vintergækker og ranunkler i vandet.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det ser bare så super skønt ud hjemme hos dig. Er vild med din fine skurvogn. :)

  SvarSlet
 5. Næsten helt forårsagtigt - dejligt ser det ud.

  SvarSlet
 6. Smukt!
  Jeg har også gravet vintergækker op og sat i potter - det er bare så fint og forårsagtigt..
  Det blev også til en lille buket på køkkenbordet - dejligt at kunne tage ind fra haven :0)
  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 7. Det ser så fint ud! Men der gør der jo altid hos dig ;-)

  SvarSlet