Bed & Breakfast

lørdag den 8. februar 2014

Vintergækker og fødselsdag.

I dag har min mand fødselsdag, så det bliver fejret. Børnene, svigersønner og barnebarn kom tidligt hjem og vågnede børnenes far med fødselsdagsang og gaver i sengen. En tradition vi altid har haft, men nu er det kun min mand og jeg der er hjemme, men vi synger stadig for hinanden. Så i kan nok tro at min mand lyttede og kiggede en ekstra gang, aldrig før har der været så mange til at synge på hans fødselsdag. De havde rundstykker med til morgenkaffen. En rigtig hyggelig morgen. I aften kommer hele familien til spisning.

Traditionen tro er der altid vintergækker på bordet, når min mand har fødselsdag. Vintergækkerne er gravet op i haven, når de skal plantes ud igen, deler jeg dem.
En anden tradition, er at vi altid hejser flaget for fødselaren.17 kommentarer:

 1. det er så skønt med traditioner - og sikke en dejlig overraskelse på morgen kvisten ;0) Smukt fødselsdags bord.....jeg er sikker på I får en super dejlig aften. Tillykke med handymanden i øvrigt ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej Anette, sikken den dejlig morgen. Tillykke med din mand. Vi passer barnebarn i denne weekend, men jeg skulle da lige se i det nye Isabellas. Og hvad skuer mit øje straks! Endnu en fin artikel med billeder fra din have og dit hjem. Må i haven i morgen og grave vintergækker op.
  Fortsat god weekend med hele familien.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 3. dejlig dag for en dejlig familie!

  SvarSlet
 4. Hej Anette Tillykke med manden. Det er så hyggeligt med morgensang, det har vi også altid gjort herhjemme og gør stadig. Rigtig god fødselsdagsaften.

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt og I ved jo at vintergækkerne altid er oppe på denne tid. Det ser hyggeligt ud. Tænk at blive vækket af sin familien på denne måde. (Det ville ikke være et hit hos os) Men en sjov tradition.

  SvarSlet
 6. Til lykke med din mand! Og god fornøjelse i aften :-)

  SvarSlet
 7. Skønne vintergækker til ære for fødselaren. TILLYKKE

  SvarSlet
 8. Hvor lyder det altså dejligt sådan at blive vækket med sang, stort TILLYKKE med manden:-))) håber i hygger i aften! Kram fra Anette

  SvarSlet
 9. Til lykke med mannen! Jeg har slik glede av bloggen din :)

  SvarSlet
 10. Gode hyggelige traditioner - tillykke med manden.
  Knus

  SvarSlet
 11. Hej Anette.Stort tillykke med manden.............og hyggelig tradition med at synge for fødselaren.Dejligt forårsagtigt med de smukke vintergækker.
  Og god aften til hele familien knus Jette

  SvarSlet
 12. Hej Anette.
  Tillykke til din mand. Håber I har en dejlig aften.
  Måske vi kunne få et billede af lille Merle???
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 13. Tillykke med John, hils ham.

  SvarSlet
 14. Jeg elsker traditioner.... og jeres er helt helt skønne.
  Smukt morgenbord og dejligt med flaget. Vintergækkerne er smukke og sådan en fin ting at tage ind. Måske jeg skulle prøve det - for netop i år tror jeg de er blevet store nok til at der er noget at dele.
  Tillykke med manden :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 15. Tillykke til manden og fin tradition. Fandt også vintergækker og de fine små hvide liljer i haven i dag. Så nu må foråret godt komme an :-)

  SvarSlet
 16. Tak for alle fødseldagshilsnerne. Vi havde en rigtig dejlig aften.

  SvarSlet