Overnatning / Glamping

onsdag den 12. februar 2014

Kobberæg, lys og engel.

 
Stilleben fra stuen, med mit fine irrede kobberæg. Ægget har jeg lagt i en rede af hø. Ægget købte jeg sidste vinter i en lille butik i Latinerkvarteret i Århus. Jeg kan rigtig godt lide den irrede kobberfarve, og ægget er jeg meget glad for.5 kommentarer:

 1. Fint stilleben,Anette, jeg kan godt lide kobberægget. Jeg så et magen til en brugskunst forretning I Kerteminde for 14 dage siden, men da jeg allerede havde brugt penge på "pynteting" købte jeg det ikke og det har jeg selvfølgelig fortrudt. Står der Fru Pdersens Have på bogen?
  Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne.
   Det kender jeg godt, det med at fortryde :-)
   Ja der står Fru Pedersens have på bogen. Det er en fotobog, som en af mine havegæster lavede til mig i sommers, En sommer billedbog fra min have. Jeg er meget glad for bogen.
   Knus

   Slet
  2. At fortryde er da en skam. Ægget fra Accantus findes i 3 størrelser og kan vist stadig fåes hos La Maison (butikken i Århus) http://www.la-maison.dk/.

   Slet
 2. Hej Anette
  En veninde fortalte om din have kort før jul. Jeg kunne desværre ikke nå op for at se den, da jeg selv har lidt gårdbutik - og december jo er absolut højtid ...
  Men flot have du har og spændende blog...
  Jeg har i flere år fantaseret om at lave en blog, men aldrig kommet i gang...Med interesse for have, indretning og kreative ide'er...
  I november sidste år lykkes det mig så... synes dog ikke helt den er som jeg vil, men den rettes forhåbentlig til efterhånden. !!!
  Har et enkelt spørgsmål... hvordan får jeg den bredt ud ??? Tænkte - at du måske har lyst til at følge min.... så jeg også kan komme ind i den viddunderlige blog-verden !!!

  Knus Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susanne.
   Du er velkommen i min have, når jeg åbner igen :-) Jeg kender rigtig godt det med en travl december.
   Tillykke med bloggen, og velkommen i blogland.Jeg har lagt dig på min blogroll, så mon ikke der er nogen der kigger forbi :-)
   Du kan få din blog på Danske haveblogs, Claus Dalbys blog er også en mulighed, hvis du af og til lægger en kommentar der. Ellers er det en god ide at skrive din blogadresse under, når du lægger en kommentar hos andre bloggere, så er der måske nogen der opdager dig blog, og får lyst til at lægge den på deres blogroll.
   Knus

   Slet