Bed & Breakfast

tirsdag den 4. februar 2014

Årets første forårsagtige dag.

Det vidunderlige solskinsvejr i går, blev brugt i haven. Trellebordet fik en ordentligt forårs makeover. Et stort mini drivhus, med forårsblomster i. Udsprungne mirabellegrene i en lille mælkespand. Se den lave vintersols skygger på muren, det er da flot.


Ranunkler i en solskinsstribe.
Mini drivhuset købte jeg sidst på sæsonen i Bilka, da det var sat ned i pris. Havde egentligt i tankerne at det skulle stå i den hvide have, men nu står det her på trellebordet et stykke tid :-)

11 kommentarer:

 1. Heldigvis kan man jo bare flytte rundt med det, som man vil :) I dag er vejret ikke så fint, men nu var vi jo heldige i går.
  Knus

  SvarSlet
 2. Ja, det var et dejligt solskinsvejr I går, og fin forårsopstilling du har lavet. Jeg plukkede en meget stor buket mirabellegrene, så var der også lige til naboen. I den sidste storm mistede vi toppen af et mirabelletræ, det var derfra jeg hentede grenene. Jeg har også en lille mælkespand, den stammer fra mit hjem, vi fik kærnemælk I den. Nu bruges den til opbevaring af knækbrød
  Knus Hanne.

  SvarSlet
 3. Det ser dejligt ud! Her vil solen ikke skinne, men jeg har nu alligevel sat en masse hyacinter i mine krukker ved hoveddøren :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det skønt ud:-) altid godt at kunne flytte rundt med tingene.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dejligt ud! Og minidrivhuset er da vidunderligt og passer godt sammen med bordet :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Ja, det var helt vidunderligt i går. Fantastiske skygger på din væg!

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Hvor ser det bare godt ud med det lille drivhus op bordet........kan godt huske da du købte det.

  Og fint med forårs blomster i.
  Smuk ranunkel.......dem er jeg bare vild med.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Godt ser det ud !
  Hvor er I heldige I har haft "forår" hos jer i dag, vi gisper efter forår her.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anlita

  SvarSlet
 9. Hej Anette Hvor smukt det hele er arrangeret på bordet, den ranunkel har da den mest fantastiske farve!

  SvarSlet
 10. Hej Anette, det ser skønt ud i " forårsvejret ". Når det står i siturationstegn er det fordi, det er så svært at styre sig i det skønne vejr, men.... Det er jo først 4 februar, så vi har alt det gode til gode. Din lille skønne drivhus ville jeg gerne eje, må på udkig, havde ellers udset mig en fra Affairs, men så bliver jeg lidt nærig, de er altså alt for dyre. Man kan jo få et halvt drivhus til den pris, så vil jeg hellere undvære, men må ikke der står en lille en til mig et eller andet sted. Iøvrigt flot opsætning :-)

  SvarSlet
 11. Hej Anette
  Ja man bliver jo helt forårskulleret, når solen skinner og temperaturen sniger sig over 5 grader. Her går jeg også og drømmer om hornvioler, bellis og alle de andre skønne planter vi snart skal frådse i ;)

  SvarSlet