Overnatning / Glamping

fredag den 14. februar 2014

Beton tingene fra forleden.

 
Så er alle de ting jeg støbte forleden, kommet ud af formene, nu ligger de til tørre på en stor rist. Senere skal de bruges i forskellige stilleben og dekorationer i haven. Jeg er godt tilfreds med resultatet. De 2 kugler er noget større, end dem jeg støbte i efteråret.
 

 Her er de 3 kugler jeg støbte i efteråret. Se HER hvordan jeg støber.


18 kommentarer:

 1. Det er sku kreativt det der og skide flot

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen så fint! Jeg skal have fat i nogle forme og noget cement! Jeg er især vild med dine paddehatte og de kogler du lavede den anden dag..

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Alle dine beton ting ser rigtig fine ud.Var så heldig at købe den sidste kogleform i Panduro..........så nu skal jeg i gang med at støbe.
  Har lige et spørgsmål.Hvor får du formene til dine kugler,,,,,,,glasset skal jo knuses?
  Tror lige at jeg skel finde lidt sandting frem........de må også kunne bruges.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var heldigt. Har hørt at de er udsolgte, hvorfor mon :-) De første forme til mine kugler, havde jeg fået af min datter, de stod i hendes hus. Det er kupler fra gamle lamper, men fatningsdelen manglede. De sidste jeg har støbt i er fra en genbrugsbutik. Jo de skal knuses, for at få kuglen ud. Jeg har en kollega der støber kugler i plastikfodbolde, det har jeg ikke prøvet endnu. De kan også kun bruges en gang, med mindre man kan tape dem sammen igen, hm...... måske det var værd at prøve.
   Ja næsten alt kan bruges til at støbe i, husk bare at smør med madolie. Det er lettest at få tingene ud af formene, så snart det er godt stift. Lad dem ikke stå flere dage. Rigtig god fornøjelse, glæder mig til at se din produktion :-)

   Slet
 4. Ja, du er bare så kreativ. Flotte, flotte ting, du har lavet :-)

  SvarSlet
 5. Utroligt hvor du kan finde på, mon du nogen sinde er i ro :) udover det øjeblik du sidder ved computeren .

  SvarSlet
 6. Du er simpelthen inspirationskilde for mange af os, jeg fortæller vidt og bredt om din blog. Jeg er begyndt at finde forskellige forme til at støbe i, i genbrugs butikkerne, god ide Jette lige kom med ang. sandforme.
  Skulle du måske ikke få fat i hr Dalby og så skrive en bog om at støbe .
  God weekend fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Mon ikke hr Dalby har nok i sine egne bog projekter :-)
   Hvis jeg engang får tid, kunne jeg måske lave en bog selv :-)
   God fornøjelse med betonstøbningen, glæder mig til at se hvad der kommer ud af det. Men pas nu på, du bliver sikkert bidt af det :-)

   Slet
 7. Hej søde Anette.
  Hvor er de bare blevet fine dine betonting.
  Den anden dag købte jeg i super brugsen en kage sommerfugle form
  som jeg engang skal støbe i også til haven. Dejligt at blive inspireret af dine ideer.
  Sov godt.
  (Kan se at klokken allerede er blevet halv tolv midnat.)
  Klem fra Lonni

  SvarSlet
 8. Hej Anette, det er rigtige fine ting du har fået lavet. Var ude og kigge hos nedbryderkongen den anden dag og blev spurgt om jeg kendte noget til en Fru Pedersens have, det gjorde jeg jo og du er blevet anbefalet i høje toner. Så dit budskab når vidt omkring, tillykke med det :-)

  SvarSlet
 9. Super flotte ting du har lavet, og nyder at kigge med:-)

  SvarSlet
 10. Hej Anette de er blevet rigtig fine alle dine ting. Jeg glæder mig til at se alle tingene vist frem i din have. Er sikker på der kommer billeder. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Anette

  Hvor er de fine alle dine beton ting.

  Det ender jo med du kan starte en lille butik med kogler, kugler, trellebænke, konge stole, trelleborde og fine bøger med billeder fra dit skønne paradis.

  Et fantastisk kreativ gen du er udstyrret med og en ildsjæl til langt ud over fingrespidserne, det er kedetegnet ved dig. Som jeg har sagt før ville jeg gerne sidde i din lomme og følge hele dit sceneri , gad vide om man er blevet for gammel til at komme i erhvervspraktik?

  Rigtig god weekend, Anette hils din handymand.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne da godt bruge en erhvervspraktikant :-) Det tror jeg ikke man kan blive for gammel til :-)

   Slet
 12. Så stilig dette ble! Jeg har ikke tenkt på at det går an å lage så fine figurer selv. Det fikk jeg også lyst til å prøve!

  SvarSlet
 13. Hvor er de flotte - er helt vild med kuglerne. Englene er præcis mage til dem, jeg har lavet en hel himmelsk hærskare af :-)
  vh/Karen

  SvarSlet
 14. Sikke mange fine ting. Det klør i fingrende efter at prøve det af - men her må det nok blive i lidt mindre målestok: tror jeg kommer "uventet på kaffe" hos underboen, hvis jeg fylder en trillebør med cement :-)

  SvarSlet
 15. Flotte kugler du har støbt der, jeg beundrer også dine kogler, de er også helt fantastiske.

  SvarSlet