Bed & Breakfast

onsdag den 14. august 2013

Varme i udestuen.
Der har godt nok været varmt i udestuen her i sommer. Planterne har dog overlevet, takket være masser af vand. På dage hvor det regner er der så hyggeligt i udestuen. 
Udestuen er 26 år gammel og af mærket Halls. 

7 kommentarer:

 1. Det må være så fint at sidde i udestuen i regnvejr. Sådan en gad jeg godt eje.

  SvarSlet
 2. Lækkert med din udestue, heldigvis har du mange steder, hvor du kan søge tilflugt i regnvejr.

  SvarSlet
 3. Det er altid dejligt med ude rum man kan benytte både i foråret og langt hen på efteråret og ikke mindst i regnvejr. Det ser meget hyggeligt ud ,et rigtig slap af sted. Jeg kunne lige forestille mig Te og ny-bagte boller og så en god bog eller bare side og nyde udsigten.
  Håber at din dag bliver god.
  Knus Leila

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Dejligt med en udestue.....og din er bare indrettet så hyggeligt.Havde 4 par venner til middag i går ,og vi sad i vores udestue lige til midnat med levende lys .....det var bare så hyggeligt.Har slappet af i dag med at lave et indlæg fra vores tur til London i sidste måned.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Dejlig udestue. Ja der har godt nok været varmt under glas denne sommer. I vort drivhus har termometret gået helt grassat og kun vist streger, det går ellers op til 50 grader.
  Så lige dit indlæg om kæmpe valmuen, det var vist den jeg var så heldig at få nogle frø af da jeg besøgte dig først på sommeren. Jeg har ikke sået dem i år , men glæder mig til næste år.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Dejligt med en udestue, især som vejret er lige nu. Her i sommer har jeg også oplevet, at der simpelthen har været alt for varmt i mit drivhus og det kræver en del vand og pleje at holde liv i planterne. Imponerende at din udestue er så "gammel", den ser fin og ny ud.

  SvarSlet
 7. Dejligt med en udestue/glashave, har lige været et smut i drivhuset og der er stadig lunt, mens det er koldt og blæsende udenfor. Som at passere 2 klimazoner. Dejligt sted at blunde på en bænk i drivhuset og drømme sig tilbage til sommeren.
  Henrik

  SvarSlet