Bed & Breakfast

søndag den 11. august 2013

Sommermessen på Pallisbjerg.Udsigten fra min stand, til den smukt renoverede hovedbygning.


 Dette billede viser lidt om hvor mange mennesker der var. Billedet er taget af Pallisbjerg.
 Den flotte brudesuite i hovedbygningen.


Fransk livsstil havde en af herskabsstuerne at boltre sig i. Der bugnede af smukke og lækre sager.
Den lokale blomsterbutik Absolut flowers, Ulfborg havde en meget smuk stand i det mindste rum. Det var en fantastisk dejlig dag i går på Sommermessen på Pallisbjerg. Jeg var der med min lille stand om min have, jeg havde den flotteste udsigt til hovedbygningen. Der var vildt mange mennesker, selvom det regnede en del. Solen så vi dog også, så rigtig dansk sommervejr. Rigtig mange kiggede ind i min stand, og fik en folder med hjem om min have. Jeg fik hilst på mange af mine bloglæsere, det var jeg rigtig glad for. Det blev til meget havesnak i løbet af dagen og var noget så hyggeligt. 
Der var 40 forskellige spændende udstillere, som både stod inde og ude. Men da jeg jo skulle passe min egen pind, blev det kun til en hurtig rundtur.
Min lille konkurrence om en overnatning i skurvognen blev vundet af Jane Jensen fra Grønbjerg. Så stort tillykke til Jane.

5 kommentarer:

 1. Det ser flot ud, og sikken en masse mennesker, dejligt når det er godt besøgt.

  SvarSlet
 2. Vi ville gerne have været til Pallisbjerg, men jeg må indrømme at vejret afholdt os fra det. Vi nåede kun sansefestival i Struer. Men nu hvor jeg ser dine fine billeder ærger det mig lidt. Det ser hyggeligt ud.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtigt hyggeligt og inspirerende ud, må have været en dejlig oplevelse at se alle de spændende boder og hilse på bloglæsere.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Det ser ud til at du havde en rigtig dejlig dag.Skønne omgivelser og mange mennesker.Lad os håbe at du får noget respons for alle de brochure du har delt ud.Ærgeligt at det ligger så langt væk fra mig......for det ser bare rigtig hyggeligt ud.God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Det er altid så hyggelig at gå rundt på sådan nogle messer. Man får en masse inspiration og får lyst til at gå i gang med noget derhjemme.
  Kærlig Hilsen
  Jette

  SvarSlet