Overnatning / Glamping

lørdag den 24. august 2013

En duft af kongen af Danmark.Dette er en klematis jeg har kendt i nogle år, men ikke selv haft. Det er hos min haveveninde Stinne, fra bestyrelsen i vores havekreds, jeg har oplevet den. Små bitte fine blomster med den dejligst duft af kongen af Danmark. Den har været umulig at opdrive. Men så her i foråret ringede Stinne til mig, hun havde fundet den, og om hun skulle købe en til mig, det skulle hun :-)
Den er vokset rigtig fint, den er plantet ved terrassen i haven, tæt på terrassedøren til soveværelset. Drømmer om at vågne til en duft af kongen af Danmark, når den bliver rigtig stor.
Klematisen hedder Triternata "Rubromarginata" Har ladt det grimme navneskilt sidde på, så jeg kunne se hvad planten hed, for huske det, vidste jeg at jeg ikke kunne :-) Tænkte at der nok var nogle der gerne ville vide nøjagtigt hvad den hed. Det med navne er jo ikke min stærke side.
Rigtig god sensommerweekend.

5 kommentarer:

 1. En klematis, som dufter af Kongen af Danmark :) Man hører altså hele tiden noget nyt herinde i blogverdenen.
  Jeg kan se, at de har den hos Lundhede og at den ikke engang er særlig dyr.

  SvarSlet
 2. Tak introduktionen til en clematis jeg ikke har hørt om før. Sjovt at den dufter af Kongen af Danmark.
  God weekend!

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, ja og selvfølgelig ville vi gerne have navnet :) Ulla har allerede fundet ud af, hvor vi kan købe den, super.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Sikke en fin clematis.....og at den så også dufter af Kongen af Danmark.Har heller aldrig hørt om den.
  Kender godt det med at "glemme" navnene.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Anette, ;) det er lige den Klematis jeg har ledt efter navnet på. Så tak for det. der står et meget smukt eksemplar i min gode havevenindes nye have, og vi har ledt efter navnet på den. Den er rigtig sød og frodig og dufter så skønt.
  Så jeg forstår godt du glæder dig til at vågne til duften.
  Kh Linda

  SvarSlet