Overnatning / Glamping

onsdag den 28. august 2013

Morgenmad i morgensol.


Det er ofte på den gamle møddingsplads, bag huset at vi spiser vores morgenmad. Møblerne fra kornskuret bliver lige rykket ud i solen. Der er næsten altid læ og lidt lunere på betonpladsen. Og så smager havregrøden bare bedre i morgensol :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Dejlig morgenteresse I har der, jeg kan godt forstå du syntes havregrøden smager bedre der. :-)
  Tusind tak for en hyggelig eftermiddag i dit skønne paradis, det kan jeg leve længe på.
  Du har det ligeså skønt og dejligt på denne årstid, som da jeg besøgte dig i november måneden sidste år.
  Hele den skønne stemning vi bliver mødt af ved de små legehuse og videre ind på gårdspladsen, betyder at man virkelig føler sig velkommen, især min datter syntes at det er rigtig hyggeligt og forstår min begejstring.
  Den hvide have skal have både stjerner, krydser og boller, selvom den ikke er stor er det et rum som oser af stemning med flere skønne detaljer som rislende vand, flotte opstillinger og den skønne pavillon.
  Din dejlige skurvogn og det rum du har fået lavet uden om den, var hele familien begrejsteret for,især sønnike studere skurvognen meget nøje, han syntes den er sjovere end de mærkelige pavilloner der findes rundt omkring og var parat til at lave en i samme stil da vi kom hjem. :-):-). Især udsigten ud over marken er bare helt unik, men også den fine indretning af både vogn og plads, viser endnu engang din fine og flotte sans for indretning og at detaljerne er på plads.
  Din dejlige kringle blev nydt på terrassen og igen løb øjnene rundt. Man kan bare ikke få nok af dette sted. Jeg kunne havde siddet der endnu.
  Alle dine fine skure var selvfølgelig pyntet til den store guldmadajle og igen fristes man til at tage en lur i soveskuret eller sidde i kornskuret og nyde udsigten ud over alle de flotte georginer.
  Rundturen rundt i haven bød på dejlige overraskelser undervejs, selvom det er sidst på sommeren.
  Igen viser du Anette, at det er et område som du mester til fulde og virkelig har næse for alle de skønne detaljer og hvordan du skal udnytte de ting du for opsnappet rundt omkring.
  Jeg glæder mig til at følge dig forsat her på bloggen, men forhåbelig får jeg også mulighed for at besøge dig igen, når du åbner for julehaven.
  Tak endnu engang, jeg skulle hilse fra familien.

  Stort Knus og Kram herfra det midtfynske, Pia
  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak Pia. Det var dejligt at have jer på besøg. Det glæder mig meget at din søn, studerede skurvognen, måske kommer der til at stå en i din have engang. Han er jo tømrer og man har da lov at drømme :-)
   Du må hilse din dejlige familie igen. I er velkomne i min julehave, den er begyndt at rumstere lidt i mit hoved :-)
   Knus

   Slet
 2. Hej Anette.Ja! det gælder bare om at udnytte de dejlige morgener så længe vejret er med os.Og der ser rigtig hyggeligt ud på jeres morgenmads plads.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Kom plutselig over din blogg, så jeg følger deg videre. Her er det mye å titte på ser jeg :) Velkommen innom meg også!!

  SvarSlet
 4. Jamen, er denne sommer bare ikke fantastisk!?! Jeg indtager også stadig morgenmaden udendørs, og den smager meget bedre i haven end i stuen ;-)

  SvarSlet