Bed & Breakfast

lørdag den 3. august 2013

Livet er til hængekøje.Den fantastiske sommer indbyder til et liv i hængekøjen. Både store og små nyder de 2 vi har i haven. Prinsesse Merle er nu 5½ måned, mild og smilende.
For et par dage siden var hun på besøg og fik sin middagssøvn i min brugte bedtemorbarnevogn, under et træ i haven. Der kom bla.  et par tyske havegæster på besøg. De var meget begejstrede for stemningen i den hvide have, de fik også øje på barnevognen i baggrunden, og spurgte om der var et rigtigt barn i :-) jo jo, jeg kunne stolt fortælle at det var mit barnebarn der sov til middag. De listede hen og kigge ned, for at forsikre sig om at det ikke kun var en del af stemningen i haven. Som de stod og beundrede guldklumpen, slog hun øjnene op og sendte dem sit sødeste smil. 
Det har vi grinet meget af, om hun nu var ægte :-)

6 kommentarer:

 1. Hun ser rigtig ægte, skøn og livsbekræftende ud! Og med din sans for at skabe den rette stemning, kan jeg godt forstå de lige måtte kigge ned i barnevognen :-D

  SvarSlet
 2. Hvor er hun sød og mild ud og det ser ud til at være rigtig hyggeligt at ligge der i bedstemors hængekøje :-)

  SvarSlet
 3. Hun er da en skøn lille guldklump :0)
  Hængekøjer er fantastiske - for både børn og voksne.. Kom sådan til at tænke på et billede jeg har af mine unger, der ligger og putter i vores gamle hængekøje - ren råhygge..
  God søndag

  SvarSlet
 4. Hun ser både ægte og dejlig ud, som tiden går, jeg synes lige du er blevet bedstemor. 5½ måned siden det går stærkt med sådan nogle små pus.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hun er da også skøn og hun ser meget ægte ud.

  SvarSlet