Overnatning / Glamping

tirsdag den 3. februar 2015

Mettes Loppefund.

Ikke så langt fra hvor jeg bor, er der dukket en rigtig hyggelig butik op med loppefund. Den unge pige der har butikken i en ældre charmerende staldbygning hedder Mette. Jeg opdagede butikken, fordi mine piger snakkede om den, og vi var tilfældigvis sammen til formiddagskaffe, og så der blev straks arrangeret en tur :-) 

Du kan se mere om Mettes Loppefund HER


Masser af fine og sjove ting, til både hus og have.

Jeg fandt bla. nogle smukke gamle glaskugler til haven.

Dette billede er lånt fra Mettes Loppefund.
Vandborgvej 9, 7620 Lemvig.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har været på besøg hos Mettes Loppefund :-)

10 kommentarer:

 1. Ih, hvor I altså bare kan deroppe i nordjylland!
  Det var morsomt at "bladre" igennem alle loppefundene, meget af det genkender jeg fra min barndom/ungdom, fx bøjlerne - tænk engang, jeg har et par stykker selv endnu, og jeg glæder mig over dem, hver gang jeg tager et stykke tøj af/på dem.
  Tak fordi du så gavmildt fortæller om din gøren og laden!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 2. Uha det ser ud til at være et 'farligt' sted med masser af spændende ting og sager.

  SvarSlet
 3. Sikke da et farligt fristende sted I har været forbi ;0)

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  Den butik ville Cecilie og jeg da også havde besøgt lige med det vuns, hvis den lå tæt på os.
  God aften.
  Anita

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Det ser bare spændende ud ,der må jeg hellere komme ud en dag .Så kan jeg Købe en kop kaffe ude i Vandborg mejeri og få en lille tur ud af det.

  SvarSlet
 6. Små, store , spændende, anderledes og unikke butikker lidt fra alfavej kan man ikke besøge for mange af.....
  Det ser spændende ud
  Klem herfra

  SvarSlet
 7. Hej Anette

  Lille et lille pip herfra det midtfynske for at fortælle at jeg stadig er her.:))).
  Jeg kan se på alle dine skønne indlæg at du ikke er gået i vinter hi på nogle måder. Loppeture, inspirations ture, nye hvid farvede fjerkræ og opbygning af de mest fantastiske små huse til den lille husbestyrerinde som snart bliver storesøster og skal have nyt værelse på den nye gård, er nogle af overskrifterne på dine skønne indlæg.
  Jeg har suget det hele til mig, men af grunde som jeg ikke vil nævne her, har der bare ikke været overskud til at ligge en lille hilsen til dig på din blog. Men du skal vide at jeg kikker med hver dag her på bloggen, selvom jeg ikke er fligtig med kommentarene og nok heller ikke vil være det i en periode endnu.
  Rigtig god dag, Anette og hils John.

  Knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med et pip Pia :-) Jeg ved du er der.
   Nej jeg er ikke gået helt i vinterhi, men tempoet er sat lidt ned :-) Dejligt med tid til driveri, inspiration og lidt loppeshopping. Jeg er i fuld gang med at forberede den kommende sæson, og så er jeg også ude og holde nogle foredrag om min have.
   God dag på fyn.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 8. Jeg var lige inde at kigge på Mettes loppefund. Det ser ud til at hun har mange gode ting. Det er jo bare lidt langt væk.

  SvarSlet
 9. Jeg lagde faktisk godt mærke til de gamle flydere (eller hvad den slags nu hedder) til garn, da jeg kørte forbi i sidste uge. Og blev helt forbavset over at se dem, for det er efterhånden sjældent man ser dem.

  Jeg har været forbi en enkelt gang i sommer (langt om længe), da blev jeg (og min datter) lidt skuffet over udvalget, men det er jo også forskelligt hvad der er fra gang til gang. Jeg nøjedes med at købe en bøjle, den er til gengæld også rigtig fin. Der var en fantastisk bænk, som var rimelig billig, men vi har hverken plads til den i bil eller hus. Jeg skrev også et indlæg om vores skrammeltur. :-)

  SvarSlet