Overnatning / Glamping

lørdag den 18. januar 2014

Vinterhvide blomster.


Jeg nyder den milde vinter, og dens mulighed for juleroser, hyacinter og andre løgblomster rundt om i haven. Her har vi ikke fået sne, med regn i enorme mængder.
Alle de hyacinter og juleroser, som jeg satte i potter inden julehaven, i starten af nov. stå så flotte, rundt om i haven og i dens skure. Til daglig fryd og glæde.

8 kommentarer:

 1. Hej Anette De lyser godt op dine blomster, jeg nyder også den milde vinter. For mig kan det godt blive forår med det samme. :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anette.
  Hvor er du flittig med at lægge skønne billeder ud. Det er lige til at blive glad af alle de smukke blomster. Jeg vidste ikke man kunne få blomsterhovederne til at flyde......troede de ville synke til bunds.
  Billederne med ranunkler er helt fantastiske. Jeg må i Plantorama en af dagene, de må da have nogen. Længes sådan efter de varme farver.
  Og tænk, hvor må det være skønt at have åkander i sit eget vandhul. Det ser man ikke rigtig her på Fyn. Jeg kender det heller ikke på Sjælland, hvor jeg stammer fra, men kender et par steder i Jylland. Måske trives de særlig godt der?
  Vi har bestemt din have i tankerne for et sommerbesøg og en overnatning.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 3. Så smukt ser det ud Anette - her ligger vi vist lige på grænsen....det ene øjeblik sne det næste regn.......måske jeg skulle køre ud og trøsteplanteshoppe lidt ;0)

  SvarSlet
 4. Ja det er dejligt, for regnen opmuntrer ikke ligefrem.
  Knus

  SvarSlet
 5. Det er rigtig fint, når planterne holder sig pæne så længe.

  SvarSlet
 6. De hvide blomster er så smukke, jeg burde også have sat nogen udenfor, men jeg tror hele tiden at nu bliver det frost, og så nænner jeg ikke at have dem ude.

  SvarSlet
 7. Smukke blomster.
  Hvor er den lille figur dog fin.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 8. Godaften Anette.Hvide blomster er slet ikke til at undvære her om vinteren.
  Har selv lige købt hyacinter til at give lidt forår indendøre.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet