Overnatning / Glamping

torsdag den 9. januar 2014

Figurer i haven.


Det er en smagssag, om man kan lide figurer i sin have. Det kan jeg godt. Jeg synes at de bidrager til stemningen, uanset årstid. Her har jeg fundet nogle billeder, med forskellige årstider.
Jeg har en enkelt stor figur, som står på jorden, resten er små, og bruges på bordene. Nogle af dem er ved at have en fin patina.Hvad med jer, er i til figurer i haven :-)10 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart til figurer, de fortæller en historie eller har en. Dine ser dejlige ud og som om de kan lide og være i din have. MvhTina

  SvarSlet
 2. Helt sikkert, men jeg ville gerne jeg selv kunne lave sådan nogle, kan bare ikke rigtig finde et linck, så jeg kan få begyndt bare i det småt. Er der nogen her der ved noget om det, du har da selv lavet lidt Anette, såm er super flotte. Sig mig hvordan... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke nogen af dem på billederne jeg selv har lavet. Men jeg har støbt nogle i beton. Se evt. det indlæg der hedder Paddehatte, kager og kugler, det ligger ude til højre under populære indlæg. Der er anvisning på hvordan jeg støber i beton. Du kan købe nogle forme hos Panduro hobby. Der har jeg købt forme til et engleansigt og en frø.
   God fornøjelse, det er virkeligt sjovt.

   Slet
 3. Dine figurer er smukke, de passer godt i din have, hvor der er stillebens og opstillinger og mange detaljer. Jeg forestiller mig, at det er spændende at gå gennem din have og få øje på alle de små finurligheder - mon ikke der skal mere end en tur til for at få øje på det hele?

  SvarSlet
  Svar
  1. Din forestilling er helt rigtig, her er så mange detaljer, på de 2 tønder land have. Man kan komme mange gange og stadig se nye detaljer, som man ikke har lagt mærke til før :-)
   Også fordi her jævnligt sker noget nyt, når mine ideer skal ud af hovedet :-)

   Slet
 4. Jeg har ikke figurer i haven, men de passer godt ind i din have. Hvis man skal have en rigtig fin en bliver den nok dyr, så vil jeg hellere bruge pengene på planter ;)
  Knus

  SvarSlet
 5. Når man tænker på hvor mange penge vi bruger på planter, så tror jeg det kan være en god investering, den holder næsten uendeligt og skal hverken luges eller vandes ;-). Hvis dig fra "Høneballehaven" eller andre skulle ønske nogle figurer, så prøv at Google "Lahema", de bor syd for Skive i Fly. De har en stor hjemmeside, hvor der er noget for enhver pengepungen, kh Margit Bruun

  SvarSlet
 6. Men der tager du - som så mange andre - helt fejl, Høneballehave.

  Det er helt utroligt så lidt 'rigtig' kunst, dvs. arbejder af såkaldt anerkendte kunstnere, koster. Det er kun kunst i de hippe gallerier og hos de kunstnere, som til enhver tid er i focus, som tømmer tegnebogen. Ofte er kunstneres originale arbejder tilmed billigere end industrielt fremstillede kopier af gamle dages frembringelser. Jeg ved det, for jeg er selv i branchen - eller rettere sagt har været, for nu om dage sælger jeg kun af de stentøjsskulpturer og den billedkunst, som min afdøde mand har efterladt sig. I det hele taget er afdøde kunstneres arbejder endnu billigere end de nulevendes, og de er sjældent gammeldags, fordi de er 'gamle'. Kunstnere er jo som regel forud for deres tid. Man skal bare henvende sig til arvingerne - eller for den sags skyld til de unge, som endnu ikke er blevet 'opdaget'.
  God fornøjelse med studierne
  og forhåbentlige askaffelser
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Jeg har en trold i haven, som piller næse. Han er bare så kær, at jeg faldt for ham med det samme. Han har endnu ingen fast gemmested, men det kommer nok.
  Syntes at figurer giver haven lidt ekstra, og må sige at de ser smukke ud i din have. Glæder mig til at se dem live denne sommer.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 8. Tak til Margit og Jytte, så ved jeg lidt om det og vil se mig lidt om.

  SvarSlet