Overnatning / Glamping

lørdag den 4. januar 2014

Ranunkel og hyacint i godt selskab.

Hvis der er noget der lyser op på en grå januardag, så er det den solskins gule ranulkel, som jeg fik forærende nytårsaften. Den står i et godt selskab på bordet i udestuen, sammen med hyacinter og husløg. Jeg elsker ranunkler, de ligner lidt små roser.

13 kommentarer:

 1. Hej Anette.Friske blomster her i det nye år er bare noget af det bedste............vi har brug for lidt med farver på i denne lidt mørke og triste årstid.
  God lørdag knus Jette

  SvarSlet
 2. Anette, idag har solen tittet frem her, men så sandelig sandt at den ranunkel giver et godt pift...
  God weekend.fra Grethe fra haveliv

  SvarSlet
 3. Uha kan kun tilslutte mig din beundring for Ranunkel, de minder mig om forår, sommer og Engblommer.
  Eva

  SvarSlet
 4. Ja, der er noget særligt over den fyldte blomst som appellerer til mig også. Jeg er mest vild med de hvide, men må jo indrømme at de gule her virkelig lyser op og gør indtryk!

  SvarSlet
 5. Kan også tilslutte mig ranunkler, som ufattelig lækre, og skøn farve på denne årstid. Har lige plantet en kurv til med aurikler, så dejlig en duft :-)
  Anette

  SvarSlet
 6. Rigtig solskinsgul lige hvad vi trænger til. Har prøvet nogle gange at plante knolde, men der kommer ingen blomster op!

  SvarSlet
 7. Du har ret Anette, en sådan gul ranukel gør en i rigtig godt humør :-) den er utrolig smuk!

  SvarSlet
 8. Hej Anette.
  GODT NYTÅR til dig. Den er fantastisk den søde ranukel. Hvordan behandler du den. Det lykkes altid mig at tage livet af den og det er ærgerligt.
  Hilsen Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne.
   Om vinteren har jeg dem i min udestue, den der ligner et drivhus. Når det bliver forår har jeg dem ude i krukker. De må ikke tørre for meget ud, men heller ikke drukne i vand. De tåler ikke frost, så hvis det bliver det i udestuen, flytter jeg den til grovkøkkenet, hvor der er frostfrit, men koldt. Ranunkler er jo ikke evighedsblomster, men jeg synes at de holder ok, når de står køligt.
   K.H. Anette

   Slet
  2. !000 tak for svar Anette. Jeg må prøve dem igen. De er så søde.

   Slet
 9. Hvor er det altså en fin farve - eller måske endda en glad farve :)

  SvarSlet
 10. Å, en slik Ranunkel fikk jeg lyst til å kjøpe med det samme. Nå skal juletreet ut, og jeg er klar for vårfornemmelser. Liker veldig godt bloggen din :)

  SvarSlet
 11. Jeg er også vild med ranunkler, de er så fine og sikken en fin gul farve dine har.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet