Overnatning / Glamping

tirsdag den 28. januar 2014

Hvad er et godt indlæg.

Nu har jeg blogget i knap 1½ år, skrevet 505 indlæg. Men hvad er et godt indlæg egentligt. For mig er det et indlæg, som mine læsere, har lyst til at læse. Hvor populært og intressant et indlæg er, kan ses af daglige antal sidevisninger. Det sjove er at jeg aldrig ved hvordan et indlæg vil blive modtaget. At et indlæg, som er skrevet for flere måneder siden, pludselig viser sig på listen over de 10 mest populære indlæg, er sjovt, for det betyder at mange har kigget tilbage i arkivet og fundet netop det indlæg spændende, at det så efterfølgende bliver ved med at rykke opad på listen, synes jeg er sjovt. Indlægget jeg tænker på er Jernbordet ved skurvognens terrasse. Det kan ses HER


Et andet populært indlæg, var det jeg lavede i søndags. Rustikke betonæg. Se det HER


2586 sidevisninger i søndags, det er da helt vildt.
Behøver jeg at sige at jeg er både glad og stolt :-)

Så 1000 tak til jer alle, der har lyst at kigge med i mit haveliv. Tak for alle de dejlige kommentarer, de gør bloggen levende, og mig rigtig glad.


Nu ved jeg godt at blogger tæller alt med, men det er jo ens for alle. Dog tælles egne sidevisninger ikke med.

En anden måde at se, hvor set ens blog er, er på Blogtoppen. Den tæller lidt anderledes, men igen det er ens for alle. 
Blogtoppen er en rangliste over danske blogs sidevisninger, der er tilmeldt over 2600 blogs, og have blogs, er sammen med mad og håndarbejde, noget af det mest populære.
12 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Siden Googles nedbrud i fredags er vi nok mange der har oplevet et lignende hop i besøg - det er tydeligvis Google der genskaber sine havererede databaser:)
  Men du får da også flot med besøg på en normal dag! Du har klart fundet en blanding af pynt og have som mange synes om:)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hej Anette.

  Jeg har det på samme måde som du: Jeg kan ikke forudsige hvilke indlæg der bliver mest populære. Ikke altid i hvert fald. Og det er måske meget rart, for så bliver det ikke et åg at man skal prøve at lave "de rigtige" indlæg. Man kan bare skrive det man har på hjerte :-)

  Jeg blev først for nylig opmærksom på Blogtoppen (hvor du ligger højt på listen :-)). Jeg kan bedre lide at bruge den til at tjekke sidevisninger og unikke besøgende fordi den så vidt jeg har forstået ikke tæller robotter med som Google gør.

  Under alle omstændigheder er det hyggeligt at blogge, og det er altid en fornøjelse at læse dine indlæg!

  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Ja det er dejligt, at så mange kigger ind på vores blogge. Netop i denne tid er det godt tidsfordriv, til sommer får vi måske ikke så mange besøgende.

  SvarSlet
 4. Jeg har nu blogget i ti år - om kort tid - og jeg har stadig ikke fundet ud af, hvilke indlæg der er mest interessante....og har forlængst også opgivet at finde ud af det ;)

  SvarSlet
 5. Lige præcis efterårsbilledet du har på idag, har fanget min interesse flere gange. Det er sodavandskassen jeg har kig på. Jeg har boet I Brønderslev og det er ikke særlig langt fra Saltum,hvor der var et bryggeri, jeg tror ikke det eksisterer mere. Jeg siger ligesom Karsten, at du bestemt har fundet en niche, som mange godt kan lide.

  SvarSlet
 6. herlig blogg du har
  så da blir det mange treff også
  ting en blogger om
  vet man visst aldrig hvordan blir motatt
  nyt dagen
  klem eli:)

  SvarSlet
 7. Du rammer i al fald de gode indlæg ofte - det er altid interessant at kigge ind hos dig. Imponerende med så mange besøgene - jeg synes, det er megaflot, hvis jeg nærmer mig de 200 besøg på en dag - men havde, da jeg startede, overhovedet heller ikke nogen fornemmelse af, hvor mange besøg man kunne have - jeg tænkte, at 10 ville være fint, så blev meget overrasket over, hvor mange vi egentlig er i denne blogverden! Det er skønt med besøg - hvert og et!

  SvarSlet
 8. Så flot besøg din blog har :-) Og det forstå man jo så godt <3

  SvarSlet
 9. Kære Anette, uanset hvad andre måtte mene, så er det helt tydeligt at du tildels brænder for din have og tildels har en masse ting du kan give videre. Nu har jeg kun set din have sidste jul og det jeg så, kommer man ikke sovende til, det skal der en ildsjæl til og det syntes jeg så afgjort at din blog emner af. Jeg glæder mig til at besøge dig til sommer og forsat følge dig her på bloggen, jeg syntes at du har meget at give. Tillykke med det :-) kh Margit

  SvarSlet
 10. Wau Anette det er et flot besøgsantal du har. Men der er ikke noget at sige til det, det er altid interessante indlæg med smukke billeder af det du omtaler og din smukke have.

  SvarSlet
 11. Kære Anette. Tillykke med toplisten det fortjener du sandelig, for dine indlæg er meget lærerigt. Hjertelig tillykke.
  Kh.Grethe fra Haveliv

  SvarSlet
 12. Hej Anette.
  Ja - hvad er et godt indlæg? Det er rigtig svært at sige - men du rammer dem ihvertfald tit. Din blog er altid spændende - og jeg tænker også over hvordan du kan blive ved at hitte på :-)
  Og det er virkeligt et flot antal besøgende du har... fuldt fortjent.
  Selv oplever jeg at der måske er lidt foreskel på hvem der kommenterer - om jeg skriver om "Home" eller "Garden" - og så er der klart forskel på hvornår indlæggene bliver postet.
  Mange glade læser-hilsner
  Susan

  SvarSlet