Overnatning / Glamping

lørdag den 11. januar 2014

Tulipandrømme.


Knitrende, sprøde tulipaner, så er det forår. Der går lige nogle måneder endnu, men det bliver drømmene ikke ringere af.


Tulipanerne her er fra sidste forår.


I efteråret, ventede jeg med at købe tulipanløg, indtil de var sat ned i ½ pris. Så fik jeg dobbelt så mange løg :-)


Især i den hvide have plantede jeg rigtig mange løg.De allersidste løg i Bilka, blev sat yderligere ned, da der skulle julevarer i butikken. Så da købte jeg yderligere et par bæreposerfuld. ( Selv om jeg var træt af at sætte løg) De blev sat i en kæmperække i mit snittebed. Glæder mig til jeg skal plukke rigtig mange buketter knitrende tulipaner. Dem der er i havens bede, nænner jeg nemlig ikke at plukke.

10 kommentarer:

 1. Kender kun alt for godt det med ikke at kunne nænne at plukke blomsterne i haven! Det er så dejligt med en snittehave - og sikke mange lækre tulipanbuketter du kan få til foråret :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op, du får mange tulipaner, det bliver flot at se, når den tid kommer.
  Knus

  SvarSlet
 3. Alle de flotte tulipaner så længes man efter foråret. Jeg køber for det meste også tulipanløg når de er nedsat til 1/2 pris
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Det må næsten være industielle mængder, som CD ville have sagt..... der er sandelig noget at glæde sig til. Jeg kan heller ikke fordrage at sætte løg, men elsker jo når de blomstrer :)

  SvarSlet
 5. Nej løg kan man IKKE få for mange af. Jo når de skal lægges så kan man - men når de blomstre, så er det alt arbejdet værd.
  Det bliver et smukt syn med alle dine hvide tulipaner.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 6. Åh, du kommer til å få en elv av tulipaner gjennom snittebedet ditt. For et syn det må bli! Du verden for noen mengder med løk du har satt. Det var imponerende. Gleder meg til å se bilder av resultatet til våren.
  Riktig god helg:)

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig ti tulipantid! Sikke en luksus: Et snittebed med tulipaner!

  SvarSlet
 8. det er bare blærret.... fedt.. fru Pedersen....

  SvarSlet
 9. Hold da lige op for et arbejde, men resultatet er det hele værd. Jeg kan godt forstå du glæder dig til at blive buket selvforsynende :-).

  SvarSlet
 10. Sikke en masse du har plantet..:-)
  Jeg købte også alle mine løg på udsalg 50%...;-)
  En af grundene til at jeg først fik plantet mine nu..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet