Overnatning / Glamping

lørdag den 18. januar 2014

Storkonval.


 
Kom lige til at tænke på mine storkonvaller, tror de skal deles lidt her i foråret. Måske jeg skulle sætte nogle i bedet foran skurvognen. Er sikker på de vil gøre sig godt sammen med de hvide liljer.

10 kommentarer:

 1. De er så grasiøse og fine. Jeg satte en liten rotbit i fjor og fikk én stilk... Håper den overvintrer greit og skyter flere skudd til våren. De skal være ganske robuste, ikke sant?

  SvarSlet
 2. Hej Nette, her rammer du et ømt punkt, jeg syntes at storkonvaller fantastiske graciøse, dem holder jeg rigtigt meget af og jeg skal afgjort have endnu flere. Og til dig Gerd, de er robuste og jeg er sikker på at den skyder nye skud frem til foråret.

  SvarSlet
 3. Der skulle stå Anette og ikke Nette, kan jo bare lade være med at skrive så sent om natten, er lidt konfus, er LIGE blevet mormor, derfor tidspunktet, kan ikke sove ;-).

  SvarSlet
 4. Jeg har mange storkonvaller, de breder sig godt og grundigt i min skov.
  Knus

  SvarSlet
 5. Storkonvaller er så fine. Vi har noge langs vores indgangssti. Vores hunde tramper en del i dem når de konkurrerer om hvem der kommer først gennem havelågen og ned i bunden af haven. Så måske skulle jeg også flytte nogle af dem til et fredeligere sted ...

  SvarSlet
 6. Jeg synes også de er rigtig fine, men... for der er et men: man skal lige tænke over, hvor man planter dem. Jeg var så letsindig at plante dem i et hævet bed omkranset med klyner. De blev for store til stedet og skulle flyttes, men klynerne var fuldstændigt inficeret med deres rødder og det endte med, at jeg måtte skifte dem ud, for konvallerne blev ved med at poppe op. Men en smuk plante på det rette sted.

  SvarSlet
 7. De er skønne, jeg har desværre mistet mine. Vil se rigtigt godt ud med de hvide liljer. God søndag.

  SvarSlet
 8. Storkonval er en skøn plante lige som lillesøsteren liljekonval! Som er mine to yndlinge i maj-juni måned. Duften af konval sidder fast hos mig, da jeg efter begge mine fødsler fik en kæmpe buket af liljekonval. Dior laver en parfume som dufter af konval - Diorissimo. Den er en fast betanddel af mine duftdepoter!

  SvarSlet
 9. Hej, jeg har plantet et kæmpe bed med storkonvaller sidste år, men her den 9. april 2020 er der stadig intet tegn på, at der kommer noget op. Er jeg for tidligt på den - eller er de døde? Hører gerne fra en af jer, hvornår sådan nogle skal begynde at skyde.
  Hilsen Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke de er kommet op nu, er jeg bang for at de er døde. Mine står i blomst nu, d. 13 maj. Mange hilsner Anette

   Slet