Overnatning / Glamping

mandag den 6. januar 2014

Blå perlehyacinter.
Endnu en, jeg glæder mig til at hilse velkommen i forårshaven. Jeg må nok væbne mig med tålmodighed lidt endnu. Elsker den blå farve. Perlehyacinterne bruger jeg oftest  i små skjulere. Jorden dækker jeg med mos, eller som her hø. Hø synes jeg er både flot, rustikt og ganske gratis. Hø bruger jeg også til at lave reder af om foråret.

Se indlægget med kobber perlehyacinterne HER

7 kommentarer:

 1. Jeg bliver i godt humør af at se dine billeder. Jeg skal id og købe perlehyasinder
  Hilsen hanne

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig køn blå farve på Perlehyacinter. Jeg køber sikkert også et par potter igen iår og bagefter kommer de ud I haven. Håber jeg får held til at købe den rosafarvet Perlehyacint.
  Kh Hanne.

  SvarSlet
 3. jeg vil ha perlehyacinter - jeg vil ha perlehyacinter - jeg vil ha perlehyacinter :) Problemet er bare hvor jeg skal sætte dem i haven bagefter - efter at have haft have i 35 år, så er der små løg allevegne, til stor irritation for overgartneren, når han bliver bedt om at grave en ny staude ned :)
  Købte løg af lyserøde perlehyacinter i London, de blev sat i en urtepotte i december, men er ikke kommet op endnu.... jeg er så spændt på om de bliver til noget.

  SvarSlet
 4. Perlehyacinter - dem er jeg med på! Synes desværre ikke de er særlig villige i min have men så må jeg jo købe mig til nogle af de blå skønheder hvert år.

  SvarSlet
 5. Perlehyasinter er skønne. Jeg gar især en svaghed for de hvide!

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Hvor er de bare fine foran vinduet. Zinkpotterne er et fantastisk godt valg til de blå blomster.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Også en fantastisk forårsbebuder, jeg har mest held med dem ude ved fortovet foran vores hæk. Har efterhånden store tuer nok fordi jorden her er fyldt med grus. Igen super ide med halm, ser fint ud. Tak for ideen.

  SvarSlet