Overnatning / Glamping

søndag den 5. januar 2014

Hornvioler, ih hvor jeg glæder mig.
Jeg glæder mig sådan til at jeg igen kan plante hornvioler ud i krukker, baljer og bede. Jeg elsker alle de små glade ansigter. Det er en forårsblomst, som jeg er storforbruger af. 

13 kommentarer:

 1. De ser rigtig smukke ud, som de står der i kurven i et af dine mange lækre havehuse (går jeg ud fra det er...). Men må med skam erkende, at de ikke rigtig er på hitlisten her, uden at jeg helt ved hvorfor. Det må jeg vist arbejde lidt på ! Smukt ser det i al fald ud hos dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem i kurven stod i kornskuret, de andre i soveskuret.
   Så synes jeg du skulle prøve nogle stykker til foråret, de giver så meget blomsterglæde :-)

   Slet
 2. Jeg købte to potter for 7-8 år siden, de såede sig selv, så jeg har dem over hele haven. Har du ikke nogen, der selvsår sig?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er de ikke så villige til at selvså sig hos mig. Sidste sommer, kom der dog nogle i et par fuger på den gl. møddingsplads, og de blomstrede lige til det blev efterår.
   Knus

   Slet
 3. Hornviolerne er også noget af det jeg glæder mig vildt og voldsomt til hvert forår. Sidste år var jeg dog lidt for tidligt ude, den sene vinter tog desværre livet af de fleste yndigheder, jeg havde slæbt til huse.

  SvarSlet
 4. Har nogle selvsåede der dukker op hist og her - dog sjældent på steder hvor de gør gavn. Feks vil de gerne poppe op mellem fliserne på terrassen! Men yndige er de bestemt.
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
 5. Ja, de er smukke. Jeg fylder også mange krukker i foråret med disse skønne blomster.

  SvarSlet
 6. Hornvioler er absolut et must have hos mig i det tidlige forår. Det med selvsåning syntes jeg ikke er et problem, jeg har dem også mest i krukker måske derfor
  God dag
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Hej Anette
  Enig, det er lige som jeg plejer at sige det, de små glade ansigter kan man under INGEN OMSTÆNDIGHEDER undvære - hornviolerne er uundværlige.
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 8. Det har du fuldstændig ret i Anette, selv har jeg haft dem i sorte jeg købte dem i plantorama og ved man skal være hurtig for desværre bliver de revet væk...jeg er også vild med dem, og så er de også lige til at presse til postkort, der bliver de til baletdansere...så jo, de har glade ansigter.

  SvarSlet
 9. Hej Anette.De små hornvioler er jeg også vild med..........elsker de små ansigter.
  Lad det nu snart blive forår.Knus Jette

  SvarSlet
 10. Hej Anette vi deler den samme lidenskab, jeg kan næsten heller ikke vente med at plante dem. Og hvilken god ide med halmen, selvom de godt kan tåle lidt frost, kan de jo godt bukke under. Det gjorde mine sidste år.

  SvarSlet
 11. Ja de er helt vidunderlige, og her står de normalt overvældende længe, sidste år klippede jeg lidt af dem ned og plante dem et andet sted, og de blomstrede i efteråret. Gad vide om de ikke snart dukker op igen, måske jeg skulle kigge når det bliver lyst.
  Med hilsen Anette

  SvarSlet