Overnatning / Glamping

torsdag den 30. januar 2014

Pletterne er flyttet ind.

 

Jeg har samlet nogle af mine krukker med pletter i luften i udestuen. Oliventræerne er også kommet indenfor. Der er ikke frostfrit i udestuen, med mere beskyttet end ude i det fri. Hvis temperaturen falder til minus 9-10 grader, tager jeg oliventræerne indenfor, i et køligt rum.
Jeg nyder dagligt synet, synes at pletter i luften, er så fine sammen med oliventræerne.


13 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud. Jeg håber vinteren ikke bliver så streng, for i år står mine oliven bare i drivhuset... håber det går. Udestue er på ønskelisten, men først et større drivhus!

  SvarSlet
 2. Hej Anette hvor er de bare fine, lette og giver et elegant udtryk.

  SvarSlet
 3. så flotte
  ønsker deg en fin kveld
  søte Anette
  klem Eli:)

  SvarSlet
 4. Ja pletterne er skønne i krukker, men jeg har mine i bedene, det klarer de heldigvis. Jeg har jo ikke så mange krukker.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Som sædvanligt indtagende stilleben! Pletter i luften har svært ved at overleve hos mig. Muligvis fordi jeg ikke har begreb om, hvordan de skal behandles. Jeg købte i sommers et par lidt anderledes pletter, som jeg tog inden for sidst på efteråret, inden det for alvor blev koldt. De står ikke køligt, men i mit køkken OG DRYSSER noget så forfærdeligt. Skal jeg mon klippe dem ned til foråret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv og vent og se om de mon ikke skyder igen, så kan du altid klippe det døde af :-)

   Slet
 6. Dejlige stemningsbilleder, jeg har pletter både i krukker og bede, dem vil jeg nødigt undvære ;)

  SvarSlet
 7. Ja de skulle nok have været ind, dem der står i krukke! Mine må prøve at overleve, for nu har de fået frost.
  Men dem der hedder violiner i luften, er ikke hårdføre, som dem har jeg indenfor både i udestuen men også indenfor i varmen. De lyser dejligt op og har sådan en skøn vårgrøn farve.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det altså skønt og hyggeligt ud:-) mine pletter kom ud i sommers har aldrig oplevet noget så fint, og de blev vældig kraftige, er spændt på hvordan de ser ud senere i år ;-)

  SvarSlet
 9. Hej. Vi har også pletter i luften ude - hele året. Selv de forrige vintre, som var meget lange og meget kolde, er de kommet fint igen. Nogle har været brugt i krukker også, som har stået ude hele året, og de overvintrer fint. Har også lige taget et oliventræ ind i drivhuset, med de lige lovligt lave temperaturer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten.
   Jeg har også nogle som er plantet i haven, de klarer sig fint. Men de sidste vintre er det ikke alle i krukkerne der har overlevet.

   Slet
 10. Er lidt missundelig på din havestue. Ærgeligt at der ikke er lidt flere billeder af den i fuld figur, ser rigtig hyggelig ud :-)

  SvarSlet
 11. hov, jeg troede slet ikke pletterne kunne tåle kulden..de er nemlig bare rigtig fine :0)

  SvarSlet