Overnatning / Glamping

torsdag den 9. januar 2014

Brug gl. staldvinduer til dekoration og stilleben i haven.


At bruge gamle staldvinduer i støbejern, er noget jeg slet ikke kan lade være med. Jeg er helt vild med de stemninger, man kan skabe med dem. De kan også biddrage til rumfornemmelse.
Stillet op af en mur, eller et træ, som baggrund i et stilleben. 
Er man så heldig at have rigtig store gamle støbejernsvinduer, kan de bruges som rumdelere, eller espalier. Så heldig har jeg endnu ikke været.


8 kommentarer:

 1. Rigtig god ide` at bruge de gamle staldvinduer.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Hej Anette,
  Jeg brugte også et gammelt staldvindue her til jul. Jeg satte gran og kugler osv. fast på det og placerede det på mit bord i entréen.
  Så kunne jeg lige så fint sætte mine fine julekort på med små røde og grønne klemmer efterhånden som de kom i postkassen.
  Folk var helt vilde med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det forstår jeg da godt, rigtig god ide.
   K.H. Anette

   Slet
 3. Jeg har også gang I flere gl. staldvinduer udenfor.Det sidste staldvindue du viser er flot. Jeg har udset et lille vindue, som jeg har tænkt mig at tage indenfor, måske synes gemalen det er for rustikt, men det skal prøves.
  Chili musens ide var god..
  K.H. Hanne.

  SvarSlet
 4. Hver gang jeg ser dine fine stillebens med gamle staldvinduer ærgrer jeg mig gul og grøn, fordi vi på et tidspunkt smed en masse staldvinduer ud!

  SvarSlet
 5. De så fine i din have, staldvinduerne! Du har virkelig blik for anvendelsen - meget inspirerende!

  SvarSlet
 6. Ja, du har ganske ret. Jeg kan se på dine fotos, at staldvinduer ganske rigtigt er dejlige, og bidrager til en fin stemning - men lige da jeg så overskriften, tænkte jeg: Jaja, og hvor skal en køvenhavner lige få sådant et fra mon?

  SvarSlet
 7. Staldvinduer koster garenteret en herregård I København!

  SvarSlet