Overnatning / Glamping

tirsdag den 7. januar 2014

Indret med gratis ting og møbler i haven.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker genbrug, og har tingene været ganske gratis, er det ekstra sjovt. At tingene har meget patina, eller er lidt defekte gør absolut intet. I min romantiske landbohave i engelsk stil, passer sådanne ting bare rigtig godt. Jeg har altid samlet på gammelt skrammel, og kunnet se anvendelses mulighed for selv den simpleste ting.


Kanderne her har jeg samlet op i jerndyngen på genbrugspladsen, for mange år siden. Dette er nu strengt forbudt, her hvor vi bor.


De store zinkbaljer her, er også fra samme dynge. De er bulede og har tæret huller i bunden, men hvad gør det, når først der er søde blomster i :-)


Liggestolen her er også fra genbrugspladsen, den fik jeg af en mand, inden han smed den i containeren. Fuglebadet og den lille krukke, er også gratis fund.


Denne bænk er også en foræring, fra en anden mand på genbrugspladsen, den blev slebet og malet, det trænger den vist til igen :-)
Min mand har ofte drillet mig,  når jeg næsten har haft mere med hjem, end jeg skulle aflevere. 

10 kommentarer:

 1. en lidelses fælle mer .........hurra for os "Skrtotsamler" ;-))))))
  kender godt sætningen
  "Har haft mere med hjem, end jeg skulle aflevere."
  Bagagerums markeder tums up

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt nok en skam at det er forbudt at "klunse" på genbrugspladserne. Der hvor vi aflevere kan de blå mænd se ALT fra deres varmestue - øv,øv og dobbelt øv.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Enig med deg, gjenbruk er en finfin ting. Har en gjenbruks bankboks på min blogg i dag. Fine ting som ingen vil bruke lenger. Jeg kan - og du kan - og flere med oss!!

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke sans for sådan noget, så jeg samler det ikke, Bent ville også blive sur, hvis jeg tog det med hjem :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Kære Anette,
  Man er vel krejler! Jeg har også fundet nogle fine ting i tidens løb, men slet ikke i din størrelsesorden. Du har også bare sans for det! Og så er du god til at sætte tingene sammen. I grunden må du have en meget overbærende mand! Men smukt er det jo.
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad Mathias, han er så vant til det, vi har været kærester siden jeg var 13. Så han vidste hvad han gik ind til :-) Han lægger meget ofte slet ikke mærke til alle mine stilleben og udskiftning i dem :-) Han hjælper dog meget gerne, med det jeg har brug for hjælp til. Vi har en aftale om at jeg bestemmer i hus og have, og han bestemmer i maskinhuse, værksted og markerne. Han kan købe lige de maskiner og de traktorer han vil, uden at jeg blander mig. Jeg kan så gøre det samme i hus og have. En god fordeling der fungerer fint.

   Slet
 6. Det er bare så skønt når man finder sådan noget. Gratis er nummer et, men jeg bliver også glad hvis jeg kan slippe med en billig penge;)
  Her i københavns omegn er der næsten intet der er billigt, men når de har haft storskrald i bebyggelsen som ligger lige på den anden side af vejen, har min mand fundet skønne sager som en Skagen bænk, en gammel "sekretær", et fuglebur, en mormorcykel på sine hundeluftningsture. Han kender mig ud og ind og tager det gerne under armen og med hjem;)

  SvarSlet
 7. At man kan få noget godt ud af gammel "skrammel" har du hermed bevist rigtig flot ser det ud. Især de gamle kander er jeg vild med. Jeg kan også rigtig glad for gammelt zink men efterhånden ved folk godt hvad de vil ha' for det. Det jeg har er noget jeg har fået gratis men det er mange år siden
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Det er fede ting du har klunset! - Jeg stopper også op på vejen hvis jeg ser noget godt ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Hahaha.. Min mand kører på genbrugspladsen for mig nu. Hvorfor mon..?

  De ting man finder rundt omkring til hvis ikke ingen penge, så få penge, er tit det jeg holder aller mest af. De er helt unikke og findes ikke magen til hos naboen :o)

  Stort knus til dig.

  SvarSlet