Overnatning / Glamping

mandag den 6. januar 2014

Gå med ind i lysthuset.


Kom indenfor, sæt dig dig ned, lad roen falde på dig og drøm.Det er lige det mit lille lysthus er til. Billederne her er fra sidste forår. 
Der er kommet mange nye læsere på min blog, så tænkte at jeg lige ville vise det lille lysthus igen, jer der har set det før, kan nok tåle et gensyn. Måske nogle kunne få lyst til et lille vinterprojekt, mens vi venter på forår :-)
Det lille lysthus, var det første hus vi byggede i haven, udover legehusene. Vi havde både drivhus og 2 overdækkede terrasser i forvejen. Men det er en helt anden oplevelse, med sådan et lille hus i haven. Det ligger i et lille skovhjørne, dog med udsigt til åbne marker gennem et kig, mod øst. Mod vest er der kig til haven. 
Huset er 2x2 m vinduer og dør er genbrug. Der er isolering i loft, vægge og gulv, så der bliver lunt derinde, bare man tænder nogle levende lys. Der er 3 vinduer, og døren, hvor der også er ruder i, så der kommer lys igennem fra alle sider.
Et rigtigt hyggeligt lille lysthus, som jeg er meget glad for.19 kommentarer:

 1. Super lækkert lyst hus. Man bliver jo helt misundelig over ikke selv at have plads til et på villa grunden. Kan lige forstille mig, hvor lækkert det ville være at slappe af over en kop varm the en dejlig forårsdag.
  Hilsen heike

  SvarSlet
  Svar
  1. En almindelig villa grund kan nok rumme 4 m2. Mon ikke? ;-)

   Slet
 2. Hvor er det et fint og smukt lile hus!
  Jeg har også købt nogle gl. vinduer og håber meget at min mand får tid og lyst til at lave et lille hyggehus til os, jeg viser ham straks dit...;-)

  SvarSlet
 3. Ih hvor ser det hyggeligt ud. Tak for kigget

  SvarSlet
 4. Så hyggeligt..mit ønske er også at få et lysthus, hvor man kan gå hen med en kop kaffe og bare sidde og kigge ud af vinduet , og nyde haven på alle årstider.

  SvarSlet
 5. Kære Anette

  Det er virkeligt yndigt, og det indbyder afgjort til en lille meditations/drømme pause. Jeg er ret begejstret for alle dine små tilflugtssteder, som er meget stemningsfulde. Godt tænkt og lavet!

  SvarSlet
 6. Sikke en sød og romantisk indretning! Det er du sørme god til - at indrette!

  SvarSlet
 7. Hvor er det charmerende! Det ser faktisk mindre ud end 2x2 m - Hvis jeg havde en alm. villa have så ville jeg afgjort straks bygge et lille lysthus! - og tak fordi du viste det igen ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Det er da bare hamrende romantisk og hyggeligt. Det kunne jeg godt ønske mig i min fremtidige have.

  SvarSlet
 9. Så skønt et lille hus, kan sagtens forestille mig oplevelsen ved at sidde der, og dejlige smukke blomster. virkelig romantisk, kan forstå du er glad for det. Min bedste havde også noget med små huse rundt omkring, de havde også hver deres navn, ikke så fine, men følelsen af at sidde der, var intim og hyggelig. Tør ikke vise min mand det endnu;-)
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 10. Super hyggeligt hus og meget fine billeder du tager :o)

  Kh Jannie

  SvarSlet
 11. Jamen, det er da bare så nuttet! - Og hvor er den rosafarvede kande skøn. Jeg har jo fulgt dig længe (heldigvis!), men jeg har aldrig set disse billeder før.

  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Den rosa farvede kande, var den første jeg købte for 30 år siden. Da læste jeg i Århus, på skolen for klinikassistenter og tandplejere. I Århus var der en søstrene grene butik, sådan en havde jeg aldrig oplevet før, ren eldorado for en ung pige fra vestjylland. Den rosa kande har altid været en af favoritterne, og der har været utallige buketter i, i tidens løb.

   Slet
 12. Skønt lille hus. Kan forestille mig hvor dejligt det ville være at sidde i en af stolene med et lunt tæppe, et par stearinlys og en kop varm kaffe eller te. Håber du har tid til det.
  God dag
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Anne, du kan være ganske rolig, jeg har tid til at holde pauser og nyde alle mine hygge kroge :-) De er alle lavet for vores egen skyld, og til stor glæde.

   Slet
 13. Du kan da også få alt til at ligne en million, det er så super lækkert :-)

  SvarSlet
 14. Hvor ser der friskt og hyggeligt ud I jeres lysthus, du forstår også lige at gøre det indbydende. Jeg ser lige du har en vinkolbe udenfor ved lysthuset. Jeg var så heldig idag, jeg var på genbrugspladsen og der fandt jeg en vinkolbe,1 gl. vase og 4 lerpotter, pris for det hele 25 kr.
  Kh Hanne.

  SvarSlet
 15. Åh hvor ville jeg elske at have sådan et lysthus i vores have- og jeg ved lige hvor det skulle stå ;0) hmm mon jeg tør vise det til Gårdejeren..er ikke sikker på han kan rumme flere gode ideer..smiler..
  Tak for de skønne billeder - med sollys og forårs stemning..uhm..

  SvarSlet
 16. Det er vist det mest yndige mini hus jeg har set - intet mindre end fantastisk. Jeg er meget glad for, at jeg har fået øje på dig og dine billeder m.m. Lige sådan noget jeg altid har ønsket at beskæftige mig med - Kan nu sidde og drømme lidt om forår og sommer.
  Hilsen Sus

  SvarSlet