Bed & Breakfast

mandag den 28. december 2015

Vinterhvide blomster.

Det milde vejr bekommer blomsterne i haven godt. Hyacinterne som jeg plantede i potter i starten af november, blomstrer nu så smukt og sikke en herlig duft.


De første hvide juleroser er sprunget ud. Juletazetterne står også stadig flot og spreder en eventyrlig duft.


Dagens milde vejr er brugt i haven. Jeg har fået plantet de afblomstrede løg ud, som har været inde i stuerne den sidste måneds tid. Et enkelt træ manglede også at komme i jorden, så det kom det da jeg havde fat i spaden.
Krydderurterne er blevet klippet tilbage og sat ind i det ene drivhus, ej hvor de dufter derinde, nogle havde friske skud.
Lidt flere havebænke som stod under åben himmel er kommet under tag, og så lidt småoprydning. En dejlig dag, det er rart rigtig at få sig rørt ovenpå julen. 

3 kommentarer:

 1. Ja kære Anette det er simpelthen dejligt at se Hyacinterne blomstrer så frodigt. De er bare så kønne. Mine, som jeg også satte i november måned da jeg pyntede min hvide bænk blomstrer også bare så herligt. De er meget smukkere end dem som jeg har haft indenfor, de er mere tynde i det end dem der er udenfor. Jeg valgte at rydde julen bort i stedet for en tur ud i haven. Jorden her er simpelthen så blød, så det virker næsten som om jeg går på en svamp.
  Men det har været en dejlig dag med sol
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Kære Anette Hvor dejligt at se de hvide blomster. Fint at de lige kom til jul for at pynte og dufte. Nu virker det som om at det bliver lidt mere vinter så planterne kan hvile. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at se dine hvide juleroser. Jeg plantede en masse sidste år - men det ser ikke ud til, at der kommer ret mange op af dem - og slet ikke nogen, der blomstrer endnu. Jeg har bedre helt med påskeklokkerne.
  Skønt at se alle de dejlige billeder med forårsbebudere. Her titter vintergækkerne og erantis op allerede.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet